Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

La masaj

Acest articol se adreseaza in special persoanelor care au probleme cu spatele, dar nu numai

Din cauza ca lucrez intr-un birou si stau pe un scaun vreo 8 ore pe zi cateodata am niste dureri de spate… Un fost coleg mi-a recomandat masajul acum vreo doi ani si asa am ajuns la salonul MandaraCenter. Dupa cateva sedinte durerile de spate au disparut.

Anul trecut dupa concediu au reaparut durerile de spate asa ca am inceput sa caut un salon de masaj in centru. Mi-am schimbat locul de munca si Mandara era prea departe asa ca am cautat un salon in centru. Am inceput sa caut cum stiu eu cel mai bine, am scris “masaj mures” in Google. Din pacate nu am gasit nici un salon de masaj in centru printre saloanele erotice de pe prima pagina.

Dupa aceea am inceput cautarea offline, am vazut ca langa tribunal, pe colt era un salon de infrumusetare unde parca am vazut o masa de masaj. M-am dus si am intrebat, dar mi-au zis ca fac numai masaj facial si sa incerc la Salonul Fifi de pe Calarasilor (vizavi de Profi Office). M-am si dus si am plecat de acolo fericit cu un numar de telefon primit de la frizerie: 0747380296. In drum spre birou mi-am si facut prima programamre la tanti Dana.

La inceput pentru doua saptamani am fost de doua ori pe saptama la masaj cervico-dorso-lombar, pentru necunoscatori, ca si mine, masaj de spate. In doua saptamani s-au relaxat muschii si a disparut durerea. Acum ma duc la masaj in fiecare marti numai pentru intretinere si este asa de relaxant ca aproape adorm 🙂

Am incercat putin si refelexoterapia, la inceput am fost sceptic dar se pare ca functioneaza. Tanti Dana  face si alte tipuri de masaje, de drenare a limfei sau masaj anticelulitic. Pentru mai multe informatii sau programare sunati la numarul de mai sus.

Am facut si cateva poze pe care le-am pus pe Facebook aici.

Comments (18)

 • andrei .D

  Aproape ca am plans 🙂

  reply
 • mihai

  :)) ma trebuie sa incerc si eu… dar tarifele?

  reply
 • Bre, da o poza cu tanti Dana nu pui si tu…

  reply
 • 18 lei jumatate de ora??? Hm..cam scump…

  reply
 • Cristina

  Deci e de incredere doamna asta nu? Mergi in continuare la masaj?

  reply
  • mihai

   daaa, sigur. Laci merge saptamanal 🙂 pozele sunt facute de el cand a fost sapt asta

   reply
   • In fiecare marti sunt acolo 😀

    reply
  • adi

   Cristina,

   Doamna este intradevar priceputa si inteligenta. Cine cauta sedinte de masaj erotic, sa apeleze la “maseuzele” mai colorate de 18 ani. E plin orasul de anunturile lor. In schimb, cine vrea masaj de relaxare sau terapeutic, sa apeleze aici. Nu am nici un interes ca sa fac reclama salonului. Am fost o singura data, dar voi reveni cu siguranta.

   reply
   • mihai

    dar te rog fa reclama… asta e ideea! :))

    reply
 • pali

  Draga Laci, nu cred ca ai cautat foarte bine prin centru saloane de masaj,daca deschideai ochii mai bine observai reclama de la salonul de masaj din curtea hotelului Premier,care se afla in Pta. Trandafirilor nr.53!

  reply
 • adi

  Laci,
  Ce fel de masaj se mai face acolo? Treci prin coafor ca sa ajungi in salonul de masaj?

  reply
  • Se face masaj “unde doare” (nu stiu exact denumirile) si reflexoterapie. Eu ma duc la masad “de spate”, cum am scris si mai sus si acum nu mai doare 🙂

   Nu trebuie sa treci prin coafor, cum inti pe usa faci stanga brusc si treci prin sectia de manichiura/pedichiura 🙂

   reply
   • adi

    Laci,

    Am fost la masaj. Ai dreptate! Doamna este foarte priceputa! Ma bucur ca am aflat de ea! Multumesc!

    reply

Post a Comment