Târgu Mureş
23 Feb, Friday
10° C
TOP

Pizza de la Rustic Pizza

Măi oameni buni sincer vă spun că până să comand pizza de la ăștia eu am zis că n-ai cum să faci pizza rea. Sincer…

Am lucrat pe litoral ca pizzar și chiar dacă nu-mi ieșea pizza ca în pozele de reclamă rea nu era. Că vorba aia iei ingredientele le arunci pe un aluat, bagi aluatul la cuptor si gata pizza. Trebuie să te chinui mult ca să o strici…

Să vă povestesc. Am eu un prieten care lucrează la Petrom(pe bune!) și tot îmi zice el că Pizza Rustic în sus , Pizza Rustic în jos. Iar eu prost ca întotdeauna când mi-e cel mai foame în lumea asta mă apuc de încercat lucruri noi. No și comand o pizza de-aia uriașă la birou, ca trebuia să apară și fratemi-o. Ardelenească….

Deci să vă explic cât îmi era de foame. dacă îmi dădea cineva Carton cu ketchup și oregano l-aș fi mâncat cu plăcere. Dar pizza asta era groaznică…. de cum am deschis-o mi-am dat seama că nu-i în regulă. Din toate mezelurile alea cred că un singur sortiment era cu carne. Restul amestecuri cu Soia, cu înlocuitori… Cârnați dinaceia răi și ieftini ca cei preambalați din hipermarketuri. Șuncă fără fibră….  Exact ca parizerul ăla la 3 lei kilu.

Nu vă spun că doi oameni mari ca volum și mâncăcioși nemâncați toată ziua nu am putut mânca pizza aia. când s-a răcit mirosea a Săpun de casă. Sincer vă spun că așa pizza rea și nașpa eu n-am mâncat niciodată în mureș.

Experiențe asemănătoare ați avut cu vreo pizzerie din oraș?

Comments (6)

 • Si noi comandam la firma de acolo, dar parca in ultima vreme s-a stricat calitatea, pacat ca era buna pizza 🙁

  reply
 • Oana

  Si eu am mancat pizza dinasta la metru de la Rustic, prosciutto era, dar a fost foarte buna. Asta se intampla acum cateva luni…

  reply
 • Cand mai dati pe acolo, aveti grija sa fie unu’ Mihai la bucatarie, ala face pizza buna… 🙂

  reply
 • null

  Daca vreti sa asteptati 3 ore dupa o pizza ,va recomand pizza rustic!Da e buna pizza ,dar sa astepti 3 ore dupa ea… iti piere pofta de mancare!Nu va rcomand sa luati pizza de aici!!

  reply
 • Kamikaze

  3 ore ? Clar Pizza Rustic e Franciza si toate comenzile vin de la Bucuresti 🙂

  reply

Post a Comment