Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
15° C
TOP

“Plantăm fapte bune” continuă

Anul trecut vă anunţa Mihai despre unul din cele mai frumoase proiecte pe bază de voluntariat şi anume “Plantăm fapte bune”, proiect care se desfăşoară  în întreaga ţară.

Proiectul are ca scop împădurirea unor zone din comuna Tăureni, zone cu risc de alunecare. Bazânduse pe experienţă de anul trecut, atunci când au fost plantaţi aproximativ 5000 de puieţi pe o suprafaţa de 1 ha, s-a decis continuarea împăduririi unei alte zone aflate în pericol, tot din comuna Tăureni. De această dată obiectivele sunt mai mari de aceea orice implicare contează. Se doreşte plantarea unui nr de 10.000 de puieţi pe o suprafaţă de 2 ha.

Voluntarii care au pus bazele acestui minunat proiect transmit următorul mesaj “Devino voluntar în actiunea de împădurire din comuna Tăureni și înlocuiește indignarea pe care o simți față de dispariția pădurilor cu o acțiune concreta: crește o padure și rezolva o problemă a comunității locale! Iar după activitatea de plantare, revino anual să îngrijești puieții plantați! Te invităm să te implici în acest demers pe termen lung și să vezi cum crește padurea pe care chiar tu o plantezi!”

Dacă îţi surâde ideea de a te implica voluntar într-o acţiune care vizează un bine adus societăţii, dar şi de a cunoşte oameni faini cu înclinţii ecologice, această acţiune îţi este destinată. Ziua cea mare este sâmbătă 13 aprilie cu noroc, iar aici aveţi formularul de înscriere pentru a primi ulterior informaţii exacte cu ora de start dar şi cum se poaet ajunge la locul faptei.  Evenimentul există şi pe facebook, unde până la ora aceasta s-au înscris peste 150 de persoane. Adu-ţi aportul în societate şi fă diferenţa!

Post a Comment