Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
6° C
TOP

Alin Riţiu în Old CIty Lounge

Numele de Alin Riţiu nu îmi spunea mare lucru, dar când am văzut că trece drept artist şi cântă la voce, chitară,pian şi percuţie … am dat repede un search pe google.

Alin Riţiu e un tip multilateral dezvoltat, care a pornit de la microfonul ştirilor din presa mureşeană, a ajuns şi pe la Parlamentul European de la Bruxelles, iar acum a sfârşit prin a susţine concerte, aceasta fiind adevărata lui vocaţie. Cel puţin asta e concluzia la care am ajuns eu 😀 (de fapt şi de drept, cine ştie din ce altă industrie vom mai auzi de el în viitor).

Concertul susţinut de el sună foarte interesant, iar mie personal mi se pare că seamănă puţin cu Doru Isăroiu, ce vreau să spun e că din poze pare un tip frumuşel foc :D; artisul are nevoie şi de asemenea înzestrare de la natură. Aşadar şi prin urmare, Old City Lounge îl are ca invitat mâine seară pe Alin Riţiu, care va susţine un concert complet (vă scriam câte instrumente cunoaşte). Sunteţi aşteptaţi începând cu ora 19,30 în Lounge Cafe, iar ce vă recomand eu este să vă rezervaţi o masă la numărul 0736 388 923. Intrarea este liberă.

Îi urez lui Alin mult succes şi vouă distracţie plăcută şi weekend liniştit.

Comments (2)

Post a Comment