17 Jun, Monday
0° C
TOP

Plata cu cardul la Catering sau pizza

Pe mine mă disperă faptul că atunci când vrei să-ţi comanzi mâncare nu poţi plăti cu cardul. Şi e aiurea pentru că de foarte multe ori nu am bani cash. Dar aş mânca ceva.

Eu îmi dau seama că e destul de complicat pentru o pizzerie sau un local cu 100 de comenzi să-şi implementeze plata cu cardul dar un site cum e RoPizza sau Meniul Zilei ar putea foarte bine să facă muncă de intermediere şi oamenii să plătească comenzile la ei.

Sunt singurul care se confruntă cu dilema asta?

Comments (8)

 • Mircea

  Sau daca ii prea scumpa aparatura, se poate plati online in timp ce comanzi telefonic, desi si asta necesita ceva taxe la inceput. Platesti, le trimiti eventual confirmare prin e-mail si ii rezolvata problema. Sau prin SMS parca era ceva. Dar na…pt prea multi oameni ii complicat sa dai 2 3 clickuri. 🙂

  reply
   • Mircea

    Astia de la Lyoness au aplicatie cu care poti cumpara de pe mobile. Cel putin asa o zis un reprezentant de-al lor: o dat exemple cum ca s-or cumparat si masini prin astfel de aplicatii. Deci practic se poate si exista solutii…trebuie doar pus in aplicare. Mai greu ii cu implementarea…pt ca sigur costa ceva. 🙂

    reply
     • Mircea

      Atata costa si implementarea la plata cu cardul online, desi taxa si comisioanele difera de la o banca la alta. S-ar putea face si cu comanda online si atunci poti plati online, dar n-are cine sa o faca. Or facut aia de la new york city pub & grill acum vreo 2 ani cu comanda online, dar o renuntat dupa ce le-am facut reclama proasta si ne-o dat de baut gratuit. Remember? :-)) Desi ei parca nu aveau si plata cu cardul online.

      Un sistem de plata online + comenzi online te costa undeva la 1000-1500 de euro cu tot cu site, taxe la banci, domeniu, etc. Sincer, daca ti-ai deschide o pizzerie mai profi ar merita sa cheltui banii aia daca stii sa te promovezi si intr-un an ti-ai scoate cheltuiala cu un minim de efort. 😀

      Update: am exagerat cu un an. in maxim juma de an poti lejer sa-ti scoti investitia si sa incepi sa faci profit cu tot cu taxele de mentenanta lunare (alerte prin sms sau alte chestii de genu care is destul de ieftine)

 • Dani

  si cu bacsisu cum faci ? 😀

  reply
 • Oferim solutii de gestiune stocuri online si vanzari. Trimitere facturi in format electronic prin email din program cu optiune plata cu card pe factura.
  0757233808 bocp.eu

  reply
 • katzka

  Au trecut doi ani dupa postul dumneavoastra si eu caut o posibilitate in targu mures de a comanada alimente sau mincare de restaurant online cu livrare acasa si posibilitate de a plata prin card online deoarece vreau sa ajut pe cineva care este bolnav si nu poate sa iese din casa si eu stau in strainatate. Caut de o saptamina si nu gasesc, Daca aveti vreo ideie?

  reply

Post a Comment