Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP

Poveste de Crăciun de Charles Dickens

Pentru că tot suntem în cea mai frumoasă perioadă din an şi pentru că peste tot se simte deja “mirosul” de sărbătoare, o piesă de teatru cu exact această tematică pare să pice exact la fix.

Poveste de Crăciun, de Charles Dickens se joacă în data de 17 decembrie la Teatrul Naţional de la ora 17.00 iar biletele se pot achiziţiona aici.

Regia: Oana Leahu
Scenografia: Rodica Arghir
Coregrafia: Hugo Wolf
Light-design: Daniel Klinger
Muzica: Zeno Apostolache Kiss
Măşti, păpuşi: Costache Gavril Siriteanu
Asistent scenografie: Măriuca Ignat
Regizor tehnic: Ilarian Varga
Sufleur: Laura Moldovan

Distribuția: Costin Gavază, Mihaela Mihai, Mihai Crăciun, Anca Loghin, Georgiana Ghergu, Luchian Pantea, Anca Loghin, Rareş Budileanu, Delia Martin, Sergiu Marocico, Raisa Anè, Cristina Holtzli, Alexandru Andrei Chiran, Ion Vântu, Zeno Apostolache Kiss, Cristian Tomşa, Raluca Rîtea, Alice Bratu, Sonia Crăciun, Alexandru Hădărean, Raul Băgăian, Ștefan Mura și Cristina Iușan.

POVESTE DE CRĂCIUN prezintă viaţa lui Ebenezer Scrooge, un zgârie-brânză bătrân şi ursuz care îi priveşte cu ură pe toţi cei din jur. Totul până în Noaptea de Ajun, când bătrânul primeşte vizita a trei spirite. Ele îl vor duce într-o călătorie uimitoare şi pe alocuri înfricoşătoare, în urma căreia bătrânul se schimbă.

Post a Comment