Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Donează! Fă o bucurie în Tîrgu Mureș

Acesta este un grup pe care, eu cea din poza mică de sus stânga, l-am realizat în cursul serii de ieri, 05.12.2015.

Este un grup în care, sper, să se strângă cât mai mulți mureșeni, un grup care, după cum spune și numele, va ajuta oamenii care au o situație financiară precară, familiile care au mulți copii, familii care au nevoie de un covor, hăinuțe, încălțăminte, cărți, dulăpior, jucării, servicii medicale și stomatologice, un tuns, un coafat, orice lucru folositor zi de zi.

Personal sunt membru într-un astfel de grup, pe facebook, din Cluj Napoca și, sincer, vă spun că acel grup are momentan 29,260 membrii!! Este un grup foarte activ, cu zeci de anunțuri zilnic, cu donații zilnice, cu fapte bune și bucurii zilnic!!

Am donat și eu, am ajutat și eu o familie și cu lucruri personale și cu lucruri donate de persoane din grupul clujean și am avut o mare bucurie!

Grupul realizat pentru tîrgumureșeni, Donează! Fă o bucurie în Tîrgu Mureș  speră să crească numerar și să devină activ, să aibă cât mai multe donații, să ajute cât mai multe persoane!

Nu arunca, nu pune la gunoi lucrul bun pe care nu îl mai folosești, care stă degeaba pe raft sau ascuns undeva. Cuiva îi va folosi, cineva se va bucura de el!

Nu se percepe sumă de bani, nu se fac schimburi, se donează! 🙂

Adaugă-ți prietenii, familia, cunoscuții și haideți, cu mic cu mare, să facem fapte bune! 😀

Post a Comment