Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

Premieră NAVIGATORUL

Vă lăsați ”navigați” de un spectacol de teatru deosebit? 😀

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș anunță premiera spectacolului NAVIGATORUL de Conor McPherson, traducerea Bogdan BUDEȘ, în regia lui Cristi JUNCU, scenografia Cosmin ARDELEANU.

Premiera va avea loc marți, 16 oct.2018, de la ora 19:00, la Sala Mare.

Navigatorul Teatrul National

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Theo MARTON, Nicu MIHOC, Dan RĂDULESCU, Costin GAVAZĂ, Richard BALINT și Ale ȚIFREA.

Din echipa spectacolului mai fac parte Teodora CRĂCIUN (regizor tehnic) și Laura MOLDOVAN (sufleur).

Navigatorul este o piesă scrisă de autorul dramatic Conor McPherson în anul 2006. Acțiunea este plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului. Piesa îl are în centru pe James „Sharky” Harkin, un alcoolic care locuiește cu fratele său orb și în vârstă – Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură în perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi țină piept irascibilului Richard, dar și propriei conștiințe care îl bântuie.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la casieria din incinta teatrului – de marți până vineri între orele 09:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel: 0365.806.865 – și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30, tel: 0372.951.251. Bilete și abonamente online: www.biletmaster.ro

Hai, hai la teatru! 😉

Post a Comment