17 Jun, Monday
0° C
TOP
cineplexx

Premiere mult așteptate la Cineplexx!

Mica Sirenă, SISU și Un Tată de Coșmar vin în premieră la Cineplexx în această săptămână!

MICA SIRENĂ ( AG )

PREMIERĂ: 26 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Drama, Familie, Romantic

DISTRIBUȚIE: Javier Bardem, Jacob Tremblay, Daveed Diggs, Melissa McCarthy, Awkwafina .

SINOPSIS

„Mica Sirenă” e un film live-action în viziunea regizorului Rob Marshall, o adaptare după animația muzicală clasică premiată cu Oscar.

Filmul spune îndrăgita poveste a lui Ariel, o tânără sirenă frumoasă, plină de viață și cu sete de aventură.

Cea mai mică dintre fiicele lui Triton și cea mai neascultatoare, Ariel își dorește să afle mai multe despre lumea din afara mării și, când vizitează suprafața, se îndrăgostește de fermecătorul Prinț Eric.

PROGRAM:

3D SUBTITRAT/DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ 

UN TATĂ DE COȘMAR ( AP12 )

PREMIERĂ: 26 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Robert De Niro, Kim Cattrall, Leslie Bibb, Sebastian Maniscalco

SINOPSIS:

Cel mai tare comic din America, Sebastian Maniscalco, își unește forțele cu legendarul italo-american și de două ori premiat cu Oscar®, Robert De Niro, în noua comedie Un tată de coșmar. Filmul se concentrează în jurul lui Sebastian (Maniscalco), care este încurajat de logodnica lui (Leslie Bibb) să-l aducă pe tatăl lui, Salvo, un frizer imigrant (De Niro), la o reuniune de weekend cu familia ei superbogată și extrem de excentrică (Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche). Weekendul se transformă în ceea ce poate fi descris doar ca un conflict cultural, în care Sebastian și Salvo urmează să descopere că familia este tot ce contează.

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ 

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

SISU ( N15 )

PREMIERĂ: 26 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Actiune

DISTRIBUȚIE: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo

SINOPSIS:

În Finlanda lui 1944, un fost soldat găsește aur în sălbatica Laponie și pornește la drum cu mica avere către cel mai apropiat oraș, însă are de înfruntat soldați naziști conduși de un ofițer SS nemilos.

PROGRAM: 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ 

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

Post a Comment