Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP
cineplexx

Fast X la Cineplexx!

Dacă te numeri printre fanii seriei Fast and Furious, hai la Cineplexx să vezi ultima aventură!

FURIOS ȘI IUTE X ( AP12 )

PREMIERĂ: 19 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Actiune, Mister, Thriller

DISTRIBUȚIE: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Brie Larson, Charlize Theron, Jason Statham

SINOPSIS

În acest al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes – temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011).

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ 

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

MICUL ALLAN – O AVENTURĂ EXTRATERESTRĂ ( AG )

PREMIERĂ: 19 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Anders W. Berthelsen, Jesper Christensen, Peter Frödin, Sofie Torp, Louis Næss-Schmidt

SINOPSIS:

Vacanța de vară se anunță plictisitoare pentru Allan, un băiat introvertit de 11 ani. Aventurile vor începe odată ce vecinul său obsedat de OZN-uri începe să creadă că băiatul este o antenă umană care l-ar putea ajuta să capteze informații despre o mare invazie care, crede el, se îndreaptă spre Pământ. Dar antena improvizată nu rezistă prea mult, iar micul Allan este salvat de Britney, o fată venită din spațiu care are de pregătit pentru școală un proiect despre pământeni. Allan trebuie acum să o ajute pe fată să se întoarcă acasă. Pe Pământ, Britney devine tot mai fascinată de micuța creatură întâlnită: de ce spune băiatul mereu că e totul bine, când părinții lui tocmai au divorțat și este evident că el nu e în cea mai bună dispoziție? Oare așa funcționează toți oamenii?

PROGRAM: 

2D DUBLAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂ

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

Post a Comment