Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Preţuri mari şi fără rost

Nu ştiu dacă aţi observat dar încă în România e criză. Şi se anunţă şi mai nasol anul viitor.  Tot voiam să scriu că unii patroni de localuri au luat-o razna complet.

Nu ştiu când aţi fost ultima dată la Dublin dar cam pe atunci şi eu… adică acum  câteva luni.  Cred că prin iulie august aproape că au dublat preţurile fără să se schimbe ceva … altceva. Eu mai aveam obiceiul să mai mănânc să beau o cafea dar de când a ajuns o porţie de clătite matrix sau braşovene 16,5 lei şi o salată peste 20 de lei sa-mi dea pace. Unde mai pui că o apă la 0.33 e 6.5 sau ceva de genu’. Şi să zicem că nu ne-am supăra dacă sosurile ar fi sosuri făcute de ei la clătite  nu ketchup şi maioneză sintetice cumpărate de la metro.

Asta e nesimţirea… nu că e scump, ci că produsele sunt la fel ca la orice crâşmă. Adică diferenţa între Darina de pe Bega şi Dublin e doar preţul în rest ca şi calitate a serviciilor şi a produselor e exact aceeaşi treabă. Mi se pare exagerat …

Sau dacă e să luam  ca exemplu New York-ul din Mall. Altă ţigănie să-ţi taxeze nesimţit mierea sau zahărul. Am băut ieri un ceai m-a costat 10 lei în total….  prietene eşti nebun? la old city mă duc şi îmi iau miere până dau în diabet şi nu-mi cere nimeni bani în plus. Iar tu ceri 1.5 lei pe un plic de miere? dă-mi şi mie ce fumezi tu…

alte exemple de oameni care au impresia că târgumureşenii sunt nişte şeici petrolişti arabi aveţi?

Comments (16)

 • FLOW

  Te rog nu compara mancarea buna de la Darina cu prostiile din Dublin 🙂

  reply
 • iulia

  Subscriu la ce ai scris despre Dublin..eu nu mai mananc acolo de cativa ani..am patit si eu odata ceva asemanator in sensul ca am mancat ceva foarte scump si prost si eu chiar nu am de gand sa incurajez asa ceva! sper sa fie multi ca si noi!!

  reply
 • septi

  Spre exemplu: cafe Barock, pretul unei butelii de vin (comun, nimic special) este de 60 lei, e mult, e putin?

  reply
 • dr.dick

  nu sunt multumit de mancarea de la KetchUP chiar daca nu e chiar asa scumpa .. e prea fuserita si uneori prea cruda
  si nu-mi plac deloc localurile din centru care iti cer 5 lei pe un suc la sfert 😀

  reply
 • BatCovoare

  Lasa ca nici OldCity nu is grozavi cand vine de vorba de preturi pe servicii. Cu tine se comporta altfel ca iti stiu de frica, da la 8 lei shot-u de Jager ma astept sa jongleze cu vreo 10 in fata mea si sa nu le verse. Si cand e party serviciile lipsesc cu desavarsire. Poate ar putea compensa cu niste promotii sau un plus de personal.
  De mancat am mancat doar de 2 ori acolo, in lounge si pastele alea la 19,5 lei sunt mult sub asteptari. Frunza de patrunjel deasupra incearca sa ascunda cantitatea mica de carne.

  reply
  • paula

   Tare asta cu “iti stiu de frica” big like :))

   reply
  • becumine

   mai interesant e ca am luat o sticla de jager de la bar ca nu vedeam ospatarita si cand a venit la masa si a vazut sticla ca dc nu am luat de la ea =))=))

   reply
 • Alinkaaya

  mare dreptate cu dublin’ul asta 🙂

  reply
 • Eu cred ca nu o sa mai merg la Dublin! Mihai are mare dreptate

  reply
 • Sorin

  Saorma cu sarma? ia ghiciti unde?

  reply

Post a Comment