Târgu Mureş
22 May, Wednesday
20° C
TOP

Primăvara începe cu Holograf

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare an, primăria oraşului nostru organizează un recital întru întâmpinarea primăverii.

Locul de desfăşurare al evenimentului va fi Sala Polivalentă. E bine ales locul, pentru că riscul ca lumea să fie înghesuită şi să nu vadă spectacolul este redus. Invitaţii primăriei pentru a aduce o mică bucurie târgu mureşenilor sunt, în primul rând, trupa Holograf. Au fost chemaţi, bănuiesc, pentru că sunt pe gustul unui public mai larg, ori întregul scop al organizării acestui eveniment este să adune câţi mai mulţi cetăţeni.

Dar nu sunt singurii invitaţi. Cu scopul de a-i scoate din casele lor  pe toţi bunicii, părinţii şi copii , au mai fost invitaţi Angela Similea, bucuria anilor ’70-’80 şi clasicul, cu o voce inconfundabilă, Ovidiu Komornyk. Nu a fost omis nici faptul că avem un oraş diversificat din punct de vedere etnic, iar astfel pe grila de programe o regăsim şi pe Beatrice din Ungaria.

Ordinea de intrare în scenă a artiştilor nu îmi este cunoscută dar pentru a-i prinde pe toţi în acţiune, sunteţi aşteptaţi luni,  5 martie, începând cu ora 18.00, cum menţionam şi mai devreme, la Sala Polivalentă Târgu Mureş.

Post a Comment