Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
25° C
TOP

Dragonu şi Flou Rege ridică New York-ul în aer

Aşa cum am promis, ne-am trimis “spionii” la concertul lui Dragonu’ din New York, iar în continuare urmează un guest post, în care se regăsesc pareri şi impresii.

“În ultima vreme cei de la New York au schimbat profilul localului şi par să se fi orientat spre party-uri hip-hop cu invitaţi de marcă ai genului. După ce în urmă cu vreo două săptămâni au fost  aduşi Chimie şi Aforic, weekend-ul trecut a fost rândul lui Dragonu’ şi al lui Flou Rege.

Concertul începea oficial la 22:00, însă obişnuit cu clasicele întârzieri, eu am ajuns acolo pe la ora 11 cu încă un prieten. Evident s-a mai întârziat cam în jur de o oră, însa atmosfera era excelentă: muzică bună cu DJ Sauce la butoane, oameni tineri care se distrau şi bere câtă vrei. New York-ul nu s-a schimbat ca design prea mult, doar că pentru astfel de evenimente toate mesele au fost aşezate pe margine pentru a lăsa lumea să se mişte în voie. De asemenea preţurile la bere sau shot-uri sunt la fel ca într-o seară normală, aşa că nu e cazul să vă îngrijoraţi că le măresc ca să scoată profit de pe urma unui concert. Tot respectul pentru proprietari pentru acest aspect.

Undeva după miezul nopţii a început şi show-ul, cu un Dragonu’ şi cu Flou Rege în formă de zile mari, însă acompaniaţi şi de către DJ Al*bu. Au debutat cu un clasic deja pentru scena hip-hop: The sound of the underground was found. Au continuat cu piese de pe EP-ul cel nou, al omului nou Dragonu, dar şi de pe viitorul album al lui Flou Rege, care se va lansa la finalul lunii martie. Însă nu au fost doar noutăţi, Dragonu a cântat piese de pe ultimul album Specii, însă şi mai vechi precum 4 Ziua sau deja celebra Patria, moment în care tot publicul a fost cu mâinile sus şi parcă în aceeaşi conştiinţă doritoare de schimbare într-o ţară prea mult ancorată în vechi metehne. Probabil însa cele mai apreciate au fost freestyle-urile prestate de către cei doi, aici cu un Flou Rege încântător şi imprevizibil.

Per total un show în adevăratul sens al cuvântului cu doi MC fresh şi în mare formă, un local plin ochi, undeva în jur de 200 de persoane, dar cu o sonorizare care sper eu pe viitor va fi mai bună. Şi prin viitor mă refer la concertul CTC din 16 martie, un alt super show organizat de cei de la New York.

Aveţi aici şi o galerie foto de la eveniment, de unde am preluat şi poza articolului.”

Mihai Roman

PS:  Să ne spuneţi dacă vă place cum scrie Mihai, să ştim să îl invităm mai des cu articole pe la noi :).

Comments (13)

 • mihai

  o sa fim doi…. dezechilibram online muresean :))

  reply
 • mihai

  ma ar trebui sa vorbim cu propritarii sa te facem corespondent la concertele Hip Hop 😀 te bagi?

  reply
  • Si ce iese din treaba asta? :p

   reply
   • mihai

    ochii ca la melc. noua ce ne iese? :D. un piscot , o maslina, o amenintare sau o injuratura. si o gramda de prieteni si notorietate 😀

    reply
  • mihai

   pai doar nu vrei sa le scriu eu….:D

   reply
 • Dragonu a zis de 21 ori “breaaaaap” in concert 🙂 data urmatoare numaram de cate ori zice “bine-aşa”

  reply
 • sebi

  Cred ca ar trebui facuta o promovare mai buna , in sensul mai multe afise ca sa aflam si noi inainte de concert si nu dupa 😀

  reply

Post a Comment