Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
2° C
TOP

Primele nume anunțate la AWAKE Festival 2018

Vine noul an, vine primul val! 😀

Primul val de artiști, primele nume care vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție a festivalului AWAKE!

În 2018, AWAKE  va avea loc în perioada 17-19 august și va revini într-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Ardeal, Domeniul Castelului Teleki din Gornești, la doar 20 de minute de Târgu Mureș. 

Wilkinson

este unul dintre cei mai în voga DJ ai momentului, stilul său fiind cunoscut pentru mixul de drum&bass, dubstep și future jungle.

Throwback to one of the highlights of my summer. MTV Crashes in Plymouth. You were sick!

Publicată de Wilkinson pe 21 Septembrie 2017

Nelipsit de pe scena festivalurilor importante de afară, anul acesta Wilkinson vine la AWAKE cu un show live pentru prima dată în Romania. Albumul său de debut „Lazers Not Included” s-a clasat pe primul loc în topul Itunes Dance în 10 țări, iar hit-ul „Afterglow a strâns milioane de vizualizări pe Youtube.

Milky Chance

este una dintre cele mai îndrăgite formații germane, stilul lor combinând muzica indie, folkul și rock-ul alternativ.

Hit-ul lor Stolen Dance”, s-a clasat pe primul loc în topurile muzicale din diferite țări precum: Austria, Ungaria, Suedia, Franța și multe altele. Printre influențele muzicale ale trupei se numără nume importante din industria muzicală: Bob Marley, Ray Charles și chitaristul celor de la Red Hot Chilli Peppers, John Frusciante.

Cu un stil ce îmbină într-un mod exploziv punk-ul, rock-ul alternativ și indie,

The Subways

sunt bine cunoscuți pentru hit-uri precum Oh, Yeah, Rock and Roll Queen sau „Kiss kiss bang bang. Trupa are la activ 5 albume și nenumărate EP-uri, cel mai nou material lansat fiind EP-ul Good Timesce conține mai multe versiuni live ale single-urilor formației.

The Parlotones

este una dintre cele mai îndrăgite și premiate trupe de rock indie din Africa de Sud. Trupa fondată în 1998 a declarat că stilul lor a fost puternic influențat de artiști importanți precum R.E.M, Radiohead, The Smiths, The Cure sau Jeff Buckley.

#HereThereAndEverywhere Tour

A mammoth thank you to all who joined us on our #HereThereAndEverywhere Tour. See you in December for our #SummerTones Summer Coastal Tour

Publicată de The Parlotones pe 20 Noiembrie 2017

Albumul lor, „A World Next Doors to Yours” a devenit cel mai vândut album rock din ultimul deceniu din Africa de Sud.

Fink

este numele de scenă a renumitului artist britanic Fin Greenall, care activează in industria muzicală de peste 20 de ani.

Tears come rolling down, babe don't worry..✨ – Fink with 'Not Everything Was Better In The Past'🎥 Watch in full : http://po.st/Fink7L

Publicată de 7 Layers pe 22 Octombrie 2017

Fink și-a început cariera muzicală ca DJ, alegând ulterior să își exprime trăirile cu ajutorul chitării și a vocii. Printre cele mai cunoscute melodii din repertoriul său se numără Looking Too Closely, „Yesterday Was Hard on All of Us” și „Not Everything Was Better in the Past.

La cea de-a doua ediție, pe scena festivalului vor mai urca Subcarpați cu invitați speciali Hanu’ cu Braga, Mihail, Satra B.E.N.Z., DJ Shiver, DJ Sauce, DJ Antenna și Detour.

AWAKE se va desfășura în perioada 17-19 august 2018, pe Domeniul Teleki din Gornești, unde toți oamenii faini care vor fi prezenți se vor bucura de zonele și activitățile preferate ale primei ediții: biblioteca în aer liber, platforma de discuții Feed Your Mind, scena în copac, cinematograful în aer liber și multe altele. De asemenea, în 2018 se va organiza cea de-a doua ediție a concursului de instalații artistice de mari dimensiuni Artdoor, care vor putea fi admirate în cadrul AWAKE.

Biletele sunt disponibile spre vânzare online pe eventim.ro și în magazinele partenere: benzinăriile OMV, magazinele Vodafone, Orange, Germanos și librăriile Diverta.

⇒Până la data de 31 decembrie 2017 abonamentele de 3 zile pot fi achiziționate la pretul WISE BIRD de 99 lei incluzând camping.

⇒Din 1 ianuarie 2018, până miercuri, 28 februarie 2018, în perioada de SPEED BIRD, abonamentele vor fi disponibile la prețul de 109 lei, respectiv 135 lei cu camping.

Pentru noutăți vizitați site-ul www.awakefestival.ro și pagina de Facebook a festivalului, www.facebook.com/AwakeFestival.Ro 

Dar ce credeți voi? După cum se anunță, clar, dar clar ne vom vedea acolo în toate cele 3 zile! 😀

He he să vină vară, să vină festivalu’ !!!

Post a Comment