Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
17° C
TOP

Program „best of” pe scena World Music la Sziget 2017

Noutăți de pe Insula Libertății!

Momentul de sărbătoare la care se află Festivalul Sziget, ajuns la cea de-a 25-a ediție, va fi marcat pe scena de World Music a festivalului printr-o selecție a artiștilor de tipul „best of”. Ce-nseamnă asta? Înseamnă că vei avea parte de cele mai de succes show-uri de world music pe care le-a văzut insula Óbuda în ultimii 25 de ani! Tare, nu?

Ok…dar despre ce artiști e vorba? Începem în forță! E vorba de inconfundabilul sârb, Goran Bregović și a sa Wedding and Funeral Band.

Dintre artiștii veterani ai acestei scene, vor mai face parte: Klezmatics (SUA, câștigători de Grammy), Leningrad (Rusia) , Orchestre National de Barbés (Maroc)Roy Paci & Aretuska (Italia)DakhaBrakha (Ucraina) și Mokoomba (Zimbabwe).

Pe lângă acestea, vor mai fi și o serie de trupe noi în lumea Sziget, dintre care menționăm: Gaye Su Akyol (Turcia)Bixiga 70 (Brazilia), Orkestra Mendoza (SUA), Jewish Monkeys (Israel) și Hanggai (Mongolia).

Toate acestea fiind spuse, îți reamintim reperele spațio-bileto-temporale pentru aventura ta de szitizen:

Unde? Insula Óbuda, Budapesta;
Când? 9-16 august 2017;
Bilete? Găsești aici toate informațiile.

În loc de concluzie, te punem în gardă, și-ți spunem că abonamentele de 5 zile se vând pe linie continuă și se apropie de SOLD OUT! Așadar, nu mai zăbovi! Hai la Sziget!

Photo credits: Rockstar Photographers

Post a Comment