Târgu Mureş
16 Sep, Thursday
28° C
TOP

Propunere pentru patronii de restaurante

Pentru că piaţa asta de publicitate e cam închisă şi accesul localurilor la noi pe site nu prea se poate face prin contracte de publicitate ca nu-i corect, nu de alta, am zis să venim cu o propunere.

Vrem să dăm pentru cititorii noştri o masă pe săptămână la un local din oraş, pe criterii pur subiective gen cine comentează cel mai mult, cine are cele mai simpatice replici cine ne dă cele mai bune informaţii. Normal că premiul îl decide echipa noastră dar ca să-i stimulăm pe oameni şi să le trezim interesul o să facem bannere şi menţiuni cât cuprinde.

Astfel că cei interesaţi o să primească pe de-o parte display de vreo 200 de euro pe de alta  endorsmentul nostru care e priceless.  Şi să zicem că facem treaba asta săptămânal şi să fie un voucher de vreo 70 de lei ieşiţi cu totul la 280 lei.

Pe o revistă care are tiraj de 1000-1500 vă costă tot atât (coperta) dar nu primiţi 10 mii de unici lunar , nici 30 de mii de afişări. Voi gândiţi-vă, spuneţi-ne ce părere aveţi şi vedem cum putem face şi cum. Ideea ar fi să fie din localurile bune din oraş sau cele care sunt challangeri.

Daca nu vreti sa comentati puteti trimite mail pe contact[la]outinmures.ro

 

Comments (1)

  • carmen

    Sefu’, faina idee ai avut !! 😉

    reply

Post a Comment