17 Jun, Monday
0° C
TOP

Pub Quizz sezonul 3

Eu m-am declarat forever in love de Old City Pub. Şi nu atât de pub ca produse şi ma rog cladire, loc fizic, cât de conceptul care e în spatele lui. Spre deosebire de orice local din oraşul ăsta acolo există un plan de termen lung, există nişte principii, nişte idei care guvernează întreaga activitate.

Pub Quizz-ul este una din activităţile care definesc Old City PUB. pentru că nu se mai face niciunde în oraş, pentru că e listă scurtă de puburi în totă ţara şi pentru că e fun. Eu personal n-am participat niciodată pentru clasamentul general pentru că pur şi simplu n-am 10 săptămâni la rând libere luni seara dar de câte ori am avut ocazia am fost.

Partea mai supărătoare era că până acum erau nişte unii gen echipa lui Dorin care copiau , pe telefoane, pe net etc. eee acum s-a terminat şi cu astea… pentru că de acum înainte în Old city nu va fi semnal la telefon în timpul pubquizz-ului.

Luni pe 29 Octombrie reîncepe concursul, va fi sezonul 3. dupa ora 20 să fiţi în pub căci de la ora 21 începe concursul.

Despre Pub Quizz găsiţi info pe site-ul oficial iar despre Old City o să mai auziţi în curând de la noi în exclusivitate.

 

 

Post a Comment