Târgu Mureş
19 Jul, Friday
33° C
TOP

Primele poze cu miss si mister Papiu

Câştigătoarea Miss Papiu Este Bianca Sarkany iar câştigătorul Mister Papiu este Bogdan Baciu.

Din ce ziceau colegele mele, balul a fost unul foarte reuşit iar eu îmi menţin părerea că Vodă prin Lobodă cum l-o chema e un dobitoc care putea să strice toată expunerea media a balului.

Aşteptăm impresiile zilele viitoare de la Sandra şi Paula.

LE: poza e furata de la Sergiu Cioban.

Comments (12)

 • Voda prin loboda

  Prietene, tu castigi. Si iti explic de ce: fiind ca noi nu avem putere de decizie si ne.ai fortat mana cu directiunea. Habar n.am cum se face jurnalismul, dar sigur cu amenintari nu. In rest, iti doresc mult succes, sper sa te gasesc ca autor la pagina 5 din Libertatea in curand.

  reply
 • Voda prin loboda

  Frumoasa atitudine, sa injuri. Se vede ca ai atitudine potrivita de ziarist. Eu sunt un “bou frustrat si paranoic” fiindca voi vroiati 2 invitatii cand v.am spus foarte clar ca va putem oferi doar una. Asta a fost una. Sa mai spun de partea cu nu scriu 1 articol ci scriu 5 ? sau de partea in care ne avertizai sa “nu ne punem cu tine” ? Si apropo de interviuri eu chiar am insistat la artisti sa va ofere voua un interviu, nu stiu de ce, nici in ruptul capului nu au vrut.

  reply
 • Voda prin loboda

  oke hai sa o luam asa: In legatura cu bugetul nu va pot spune mare lucru, nu am centralizat datele iar cu artistii nu va spun nimic fiind ca exista clauza de confidentialitate in contract. Finantari: Sponsorizari si bilete Cheltuieli: Materiale de decor, consumabile, bilete, postere, motorina, paza, samd. Minori: faci un articol despre minori ? poti face si despre aprozare daca vrei. Iar treaba cu copii beti nu este treaba noastra, cei din cort au servit alcool si este de datoria lor sa nu serveasca alcool minorilor. Si ca sa o luam si mai direct, balul bobocilor de la papiu nu a fost eveniment public si nici organizat din bani publici. Poate ca iti merg cliseele astea cu altii. Si doamne ce.mi place ca te enervez. Am auzit ca.s bun, macar la asta.

  reply
   • Sandra Sc

    Mi-e frica rau de ce-o sa fie dupa articolu’ DESPRE bal, daca deja va certati…

    reply
 • Voda prin loboda

  Sandra, eu nu va comentez parerile cu privire la bal. Nu de asta nu am vrut sa veniti. Nu am vrut sa veniti pentru ca mihai a inceput cu amenintari, iar eu nu ma impac foarte bine cu amenintarile. Ba chiar din contra, as vrea sa fiti foarte critici cu privire la balul nostru, sa stim unde am gresit. Iar mihai nu vrea sa inteleaga ca asta a fost un eveniment organizat sub egida colegiului, nu de catre colegiu in sine.

  reply
 • Edi

  Hai sa nu ne mai agitam degeaba si sa facem totu’ sa fie ok. Daca Mihai cu Raul au pornit pe picior gresit, so lasam moarta ca nu face nici un bine cearta.
  Mihai, daca au fost doua fete in teatru si ele pot sa-ti spuna tot ce e de spus, atunci deja e rezolvata o treaba; daca vrei sa iei un interviu bobcilor participanti / castigatori, sa-i intrebi cum li s-a parut balul din “interior”, cum s-au desfasurat repetitiile, cine i-a pregatit, torturat si cum, se poate rezolva si asta. Eu zic sa lasam neintelegerile pentru alte clase de oameni si sa facem lucruri utile si eficiente cu timpul nostru 🙂
  O seara buna va doresc!

  Godri Eduard.

  reply
  • Sandra Sc

   Multumesc de interventie, Edi. 🙂

   reply

Post a Comment