Târgu Mureş
09 Jun, Friday
19° C
TOP

Public Speaking – controlul emoţiilor

De câteva luni încoace cei din JCI organizează sesiuni săptămânale de Public Speaking, una din cele mai importante abilităţi pe care trebuie să le dobândeşti în dezvoltarea atât personală cât şi a carierei.

Dacă săptămâna trecută gazda a fost J’ai Bistrot, acum JCI îşi mută cuibul în Saga. Tema abordată de data aceasta este controlul emoţiilor, lucru care personal mi se pare de maximă dificultate, aşa că o sesiune de “cum să îţi controlezi emoţiile atunci când vorbeşti în public” este bine venită.

Sesiunea aceasta de Public Speaking va fi condusă de Simona CIFF, psihoterapeut membru al Asociației de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale din România, Președintele Asociației Sănătate și Speranță, blogger și trainer.

Subiectul abordat este unul foarte util, motiv pentru care eu am să fiu prezentă miercuri 12 februarie începând cu ora 19.00 în Saga. Pentru înscriere trebuie  completat un formular accesând acest link, biletul fiind 20 de lei, iar pentru studenţi 10 lei. La faţa locului (pentru cei care nu completează formularul) biletul va fi 30 de lei.

Ne vedem în Saga!!!

Post a Comment