Târgu Mureş
23 Feb, Friday
9° C
TOP

Din categoria Lansare si pentru că Kaufland

A trecut și marele eveniment al lansării magazinului Kaufland în Tg Mureș.  Normal trebuia să scrie colegii mei despre asta dar lor nu li s-a părut interesant.

Nu știu câți ați fost sau câți ați văzut ce a fost pe acolo, eu am văzut pe facebook. Lansare cu cel mai breaz înlocuitor de primar, un domn părinte și pe restul nu-i cunosc dar mă gândesc că erau și ei pe acolo să vadă minunea. Nu mă înțelegeți greșit, orice companie care face investiții trebuie să se promoveze  dar lămuriți-mă și pe mine : de ce cu popa în magazin și cu șoferul de autobuz?!

Ăștia sunt cei mai buni oameni din Mureș care pot endorsa o companie? Ăștia sunt oamenii de vază ai orașului? Penibilisim…. măcar de l-aș vedea pe Zaharină inaugurând fabrici, companii prestatoare de servicii gen Emerson, autostrăzi nu locuri unde să ne cheltuim banii. Că nu prea avem bani, nu de alta.

În rest despre Kaufland numai de bine. Eu am trecut aseară pe acolo că doar acolo am găsit gogoși. E mai mic, mai înghesuit dar deocamdată bine dotat și accesul facil. Am văzut că s-a deschis și primul magazin din Mureș Sergiana – Poiana Mărului cu produse de carmangerie  și să vedem cum o să se descurce pe piața mureșeană care e dominată de jucători locali.

Aștept să se tranforme Realul în Auchan să vedem după ce o să fie… părerea mea este că sunt prea multe magazine și mai trebuie să falimenteze câteva. Rămâne de văzut care…

Post a Comment