Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP
Pup-up café revine

Pup-up Café revine în forță!

Pup-up Café revine cu o nouă ediție!

112 Coffeehouse în colaborare cu Petportrait.ro a pus la cale un nou eveniment în cadrul căruia cei din față, cei de maxim interes sunt cei pe…4 piciorușe! 😀

Ești invitatul lor! Hai duminică, 20 iunie 2021, începând cu ora 11:00 la cafeneaua de pe strada George Enescu nr. 2. Dacă ești la fel de pasionat de cafea ca și de animalele de companie, de ce să nu îți începi duminica împreună cu alții ca tine?

Ești așteptat cu mare drag la o cafea de specialitate sau un ceai fierbinte, la o înghețată de la Gelateria da Michelle împreună cu animăluțul tău de suflet. Iar tu, cel cu pisicuță, nu te lăsa intimidat de pozele apărute până acum cu oceanul de câini prezenți la eveniment! Organizatorii te asigură că e loc destul și pentru feline și oricum, n-ar fi prima oară când o pisică pășește cu grație în incinta cafenelei. 😉

Ca de obicei, PetPortrait.ro îți va dărui niște fotografii cu patrupedul tău într-o ambiață plăcută, prietenoasă și călduroasă.

Deasemenea, continuând tradiția, împreuna cu inițiativa celor de la ÉRA Pets SH vei avea din nou oportunitatea de a dona jucării, accesorii și, nu în ultimul rând, mâncare patrupezilor nevoiași. Toate vor ajunge în mâini bune, cu siguranță!

Mai multe informații vei putea găsi, în curând, aici!

Răspândește vestea, comunitatea pup-up a revenit! 😃

Post a Comment