Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Pute in Mures

Nu stiu daca ati abservat sau nu ca PUTE orasul nostru. Din pacate in Targu Mures se aduna gunoiul cu o metoda care nu are ce cauta intr-un municipiu, resedinta de judet… Cum puteti observa pe drum, mai ales unde sunt multe case, au aparut aceste pete frumoase (vezi poze pe FB).

Ce se intampla? Vara cand e cald materia organica (resturile de mancare) ajunsa in cosul de gunoi putrzeste si rezulta un lichid (si nu numai) cu un miros de nesuportat. Cand se strange gunoiul, din diverse motive (eu cred ca din cauza masinilor de gunoi prea vechi) acest lichid se scurge pe asfalt. Cum la noi nu se spala strada aceste pete emana un miros urat. Daca nu ati simtit acest miros atunci incercat sa vedeti cat timp puteti sa stati langa o astfel de pata pe asfalt 🙂

Din pacate unde stau eu cosurile de gunoi sunt puse chiar sub geamurile de la scara si cand geamul este deschis si este destul de cald acelasi miros care se simte si langa petele de pe asfalt urca pana pe la etajul 3.

Asta este, si pana ajungem din urma tarile mai civilizate ne bucuram ca ploua si se spala mizeria de pe strada… 🙁

*poza luata de e http://spoutingoff.wordpress.com

Comments (5)

 • dan

  Poate vă uitaţi şi la maşinile de gunoi, din care curg fluvii de apă din containerele pe care le golesc.

  reply
 • zsygab

  Pute de la zecile de lebenite aruncate in containere din care curge zeama… E o problema titpic perioadei cu lebenite 🙁

  reply
 • Dalma

  Initial dupa titlu credeam ca articolul se refera la Combinat. In ultima vreme am observat de multe ori cand aerul era mai umed mirosul tare de ammoniac.
  Chiar nu se poate face nimic cu Combinatul ala sa nu ne polueze tot timpul??

  reply

Post a Comment