Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
13° C
TOP

Puternice împreună, femei pentru femei

Proiectul “Puternice împreună, femei pentru femei” inițiat de JCI Târgu Mureș în colaborare cu centrul de zi Casa Dragostei și a Milei a ajuns la a doua ediție.

Îi admir foarte mult pe cei de la JCI Târgu-Mureș, îmi place să mă implic în proiectele lor frumoase, chiar și dacă doar un pic. Și parcă de fiecare dată se întâmplă să mă nimerească la fix cu câte un proiect. Puternice împreună, femei pentru femei, a picat la fix după cum spuneam, tocmai când mă gândeam că am eșarfe pe care le țin în dulap fără a mai le purta de ceva timp. Ma gândeam cui aș putea să-i fac o bucurie iar JCI mi-a dat răspunsul.

Întreaga inițiativă s-a născut din dorinţa de a împărtăşi din abundenţa şi bucurianoastră, acelora mai puţin norocoase dintre noi, din credinţa că împreună putemsădi un zâmbet, că putem aduce o mângâiere acolo unde viaţa a dat o palmă, acolounde a săpat răni adânci. În toamna anului trecut am reușit, prin implicareacomunității, să oferim 100 de poșete cu produsele de igienă personală persoanelorce provin din medii dezavantajate din județul Mureș, respectiv să le furnizăminformații prețioase pentru sănătatea lor cu privire la igiena personală și cancerul de sân.

– Echipa JCI Târgu Mureș

În această primăvară, în luna dedicată femeilor echipa JCI își propune să aducă din nou o bucurie acestora oferindu-le în dar o serie de produse dedicate frumuseții, dorind să le reamintească astfel că merită să se simtă apreciate și răsfățate, indiferent de provocările și greutățile cu care se confruntă zilnic.

Persoanele interesate să sprijine campania JCI pot dona o eșarfă, o ciocolată, un parfum, un deodorant, un ruj/balsam de buze, o cremă universală și un lac de unghii. Rugămintea organizatorilor este ca eșarfele să fie în stare bună, iar produsele de igienă să fie produse noi.

Punctele de colectare sunt:

 • Scarlet Cafe (P-ţa Teatrului nr. 6)
 • Restaurant Citadel (str. Poştei nr. 1)
 • J’ai Bistrot Târgu Mureș (P-ţa Mărăşeşti nr. 6)
 • American Corner Tirgu Mureș (str. Primăriei nr. 2)
 • Biblioteca Copiilor (intrare din P-ţa Trandafirilor)
 • Laborator Emanuela- Tudor (B-dul Pandurilor 114-116)
 • Cafeneaua Roasted Brown (str. Vulturilor nr. 45)
 • CopyCenter de pe B-dul Pandurilor, lângă Poşta din Tudor

Pentru donații personalizate se poate lua legătura cu echipa JCI Târgu Mureș. Produsele vor fi livrate în cursul lunii martie cu ajutorul Casei Dragostei și a Milei. Donațiile se pot realiza până în 8 martie.

Mai multe detalii privind campania pot fi găsite aici.

Comments (1)

 • gigiduru

  Cam sexist proiectul dar sisterhood-ul trebuie mentinut, no matter what.

  reply

Post a Comment