Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Puzzle Night – editie nouă

V-am zis că pe lângă noutăţile care sunt mai  multe şi pe care nu vi le-am putut spune ca să nu vă aglomerez cu informaţii, la Old City se păstrează şi activităţile care l-au definit ca un Pub pentru fiecare zi.

Dacă vă place Puzzle-ul , vă place distracţia de Marţi,6 noiembrie, reîncepe Puzzle Night. Concursul de făcut puzzle-uri. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să va strângeţi o echipa de maxim 4 şi o gaşcă mare de susţinători.  Va fi din nou în sistem campionat , adică pe lângă câştigătorii fiecărei ediţii se vor premia primele 3 echipe de la sfârşitul sezonului cu nişte premii cu adevărat consistente. Se vor da puncte la fiecare participare între 20 si 2 pct.  Însă oricum şi participare doar la câte o ediţie ocazională poate fi foarte interesantă şi cu un pic de îndemânare chair puteţi câştiga nişte premii.

În rest din ce am văzut în sezonul trecut, puteţi să vă aduceţi lanterne, veioze, făclii, lumânări… etc.  costul e de 20 de lei/echip/ediţie.

Iar ca şi noutate pe lângă primele 3 locuri care vor fi premiate în fiecare ediţie va exista un premiu surpriză. Nu am nici cea mai mică idee despre ce e vorba dar sunt convins că e ceva frumos.  Iar concursul începe pe la 20.30 în fiecare marţi!

Post a Comment