Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Puzzle night

Deci aaaa Reclamă. Clar.( P )

Se dă una bucată Echipă PuzzleShop.ro. Se caută un local suficient de dus cu vaca în care să se facă concurs de …. aţi ghicit : ceva marţi.  Şi cum noi am fost primii care am făcut concurs de rezolvat puzzle-uri ,băieţii ăştia s-au gândit să ne copieze.  Deci vrem drepturi de autor plus bani pentru sampling. Şi un fotgraf dacă aveţi.

Aşadar în fiecare zi de marţi de la ora 20:00 , cum se termină ora fericită, cu alcoale la juma de preţ începe un super concurs care e practic kerosen pentru neuroni: concurs de făcut puzzle-uri.  Abia aştept să văd adrenalina concursului, să comentez etapele să trăiesc concursul la maximă intensitate. 😛

Problema mea e de fapt alta. Că acest articol e de două ori reclamă. În primul rând pentru că băieţii de PuzzleShop mi-s pretini şi în al doilea rând că old city crâşma mea preferată. Acum întrebarea e: oare o să fiu plătit de două ori sau sau numai o dată dublu? important e că sunt vândut …..

Revenind… De fapt şi de fapt e încă un pretext să ieşim la bere să râdem şi să ne distrăm. Iar dacă pun băieţii poze cu gagici dezbrăcate sau când faci puzzle-ul găseşti numărul de telefon al Angelinei Jolie sigur o să aibă succes. Concursul e pe echipe de maxim 4 oameni şi premiile constă în puzzle-uri personalizate pentru fiecare membru(al echipei câştigătoare).  Deci marţi la Old City nu?

Post a Comment