Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Petreceri pentru weekend

Astăzi este de departe cea mai frumoasă zi din săptămână, iar pentru că weekendul bate la uşă eu zic să deschidem şi să vedem ce petreceri se regăsesc înăuntru.

S-a terminat cu 8 martie, dar nu s-a sfârşit distracţia. Pentru unii, asemenea mie, abea acum începe. Am să încerc să trec în revistă evenimentele din weekend, despre care am aflat eu. Astfel că:

  • În această seară de vineri 9 martie, îi găsim în J’ai Bistrot pe cei de la Butterflies In My Stomach. Am auzit că sunt talentaţi, că ar fi concertat la Peninsula (tare!!!) şi că stilul abordat este “nu-jazz, funk și acid jazz”. Se spune despre ei că ar fi printre elita celor de acest gen şi că în România e tare greu să găseşti alţii mai buni ca ei. Dacă vă tentează, astăzi începând cu ora 21.00, puteţi asista la un concert  de-al lor contra valorii de 15 lei.  (Sper să nu aveţi parte de experienţa neplăcuta a lui Mihai de acum ceva vreme, când i-a fost restricţionat accesul pe motiv că e înghesuială, dar dacă e cazul, puteţi să îi mustraţi şi la noi pe site 🙂 ).
  • Sâmbătă, puteţi merge la un alt concert, de altă natură, dar nu mai puţin cunoscut. Numele de AB4 este deja cunoscut la nivel naţional, iar dacă sunteţi fani, aflaţi că vor veni în Office, în 10 martie, începând cu ora 10 seara. Preţul unui bilet de intrare este de asemenea 15 lei. (Îmi place preţul acesta de 15 lei, nu e nici prea mult, nici prea puţin, mi se pare că mulţumeşte atât artistul cât şi consumatorul de artă).
  • Tot sâmbătă, este petrecerea dedicată sexului frumos, organizat de radio ZU în Black Lord.
  • În Avi Cola are loc o nouă petrecere PSy. Ce se întâmplă la aceste petreceri, aflaţi aici, într-un articol dedicat acestor tipuri de petreceri, scris de Mihai. Intrarea este liberă :).
  • Iar ca să închei magistral, vă anunţ că la Luduş, este o super petrecere intitulată ALL SHOTS NIGHT, dedicată domnişoarelor şi doamnelor. Locul desfăşurării este Club Resident Ludus, unde încă nu am ajuns, dar sper să am ocazia să le calc pragul. Intrarea este liberă pentru fete şi 5 lei pentru băieţi.
Cam atât cunosc eu despre weekendul ce urmează. Dacă mai aflu ceva, am să fac un update, dar dacă aveţi  voi alte informaţii, care mie mi-au scăpat, vă rog să mi le aduceţi la cunoştinţă.
Vă urez încă de pe acum un weekend plăcut şi multă multă voie bună.
Poza e luată de aici.

 

 

Post a Comment