Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
20° C
TOP

Războiul sprâncenelor !! -reguli de comportament în societate

Cred că a pățit-o cam toată lumea la un moment dat în viață : încerci un nou salon sau o nouă tipă (“hai că știu eu o tipă care face fain”) pentru a te pensa /tattoo, pentru a-ți da o nouă formă sau pentru a ți le aranja, pur și simplu și realizezi la final că serviciul a fost atât de rău încât îți vine să mergi cu capul în jos, rugându-te să ajungi cât mai repede acasă ca să nu te vadă nimeni cu ale tale noi sprâncene liniuțe negre, negre curbe sau arcuite, subțirele, prea prea scurte sau genul “de la un ochi la  celălalt ” !

Din fericire sprâncele cresc și e ușor, pentru fetele/femeile deștepte să nu repete greșeala ! Din nefericire pentru ochiul critic există persoane care nu-și învață lecția despre cum ar trebui sa arate o pereche de sprâncene sau cum ar trebui să și le întrețină pentru a nu ajunge acea persoană ” uită-te și la tipa aia, e toată o sprânceană !!  :)) ”

Nu știu ce s-a întâmplat cu fetele/ femeile din ziua de azi și cine a adus această modă a sprâncenelor tatuate dar… bine multora nu le-a făcut ! Fie că ești abia în primele clase de liceu, tu ești “la modă” pentru că ai niște dungulițe negre, negre drepte sau, aproape, în unghi de 90grade, de care culmea ești mândră ! Fie că ești blondă, ca un puișor de găină, tu ai sprâncene negreee… !! Da, ele sunt primele care ne ies în ochi! Bravo! Sau, fie că ești doamnă de vârsta a 3-a, sprânceana subțire și neagră tot acolo este ! Rase de tot și trase 2 linii cu dermatograful, pensate foarte tare și desenat deasupra, tatuate pentru a dura o viață lungă, “de la ochi la ochi”, stufoșenii mari și groase( din ce în ce mai rar) … ele ne reprezintă, cu ele defilăm, ele spun multe despre noi chiar dacă le considerăm doar o mică parte din “accesoriile feței” !

Dacă te încadrezi în acel număr mic, rămas, de reprezentantă al sexului frumos cu sprâncene normal pensate, adică nici prea subțiri, nici prea groase, nici prea curbate, nici prea drepte sau…tatuate în limita bunului simț, luptă-te cu morile de vânt și deschide ochii unei “adepte a noii mode” !

Pe lângă criticile care sunt sigură că vor apărea, vreau și eu să știu : de unde e moda asta, cine a venit cu ea?! și să-mi arate în moda internațională așa ceva !!

Vă dau și câteva poze AICI și AICI cu așa “frumuseți” (câteva modele sunt și la noi pe străzi) !! iei

Comments (3)

Post a Comment