Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Reactor Cluj vine la Târgu Mureș cu un spectacol de teatru muzical

În data de 23 octombrie 2022, de la ora 19:00, Teatrul Studio al Universității de Arte din Târgu Mureș va găzdui un spectacol de teatru muzical produs de teatrul Reactor de creație și experiment din Cluj Napoca.

Visul este un spectacol muzical bazat pe documentarea abuzurilor de putere în universitățile cu profil artistic din România. Spectacolul face parte din proiectul Zonă de siguranță, desfășurat anul acesta de Reactor, care cuprinde și alte activități, printre care lansarea unei serii de materiale video informative și o dezbatere despre temă, care pot fi urmărite pe canalul de YouTube Reactor Cluj.

Spectacolul spune povestea unei clase de actorie care se pregătește de spectacolul-examen „Visul unei nopți de vară”. Școala e plină de zvonuri, repetițiile de revelații și nopțile de neliniște. Limitele dintre teatru și viață, dintre școală și viață personală, dintre normal și anormal se contopesc și dispar.

Textul spectacolului este scris de Alexa Băcanu, regia e semnată de Dragoș Alexandru Mușoiu, scenografia de Mihai Păcurar, iar coregrafia e realizată de Sergiu Diță.

Din distribuție fac parte: Maialgesa Dat, Călin Deneș, Radu Dogaru, Christian Har, Ana Maria Marin, Duncan McKee, Victor Muntean, Emőke Pál, Ana Rednic, Oana Rotaru, Paula Seichei, Doru Taloș, Adonis Tanța.

Pregătirea muzicală a actorilor a fost făcută de Adonis Tanța.

Spectacolul are o durată de 120 minute și este recomandat persoanelor cu vârsta 🛑 14 ani + 

Atenție! Acest spectacol conține scene care pot avea un puternic impact emoțional.

În timpul spectacolului se folosesc lumini stroboscop.

Intrarea este gratuită, pe baza unei rezervări la adresa de AICI!

Spectacolul se prezintă în cadrul proiectului „Zonă de siguranță”, un proiect organizat de Reactor de creație și experiment și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Consumă mai mult teatru, consumă-l că-ți face bine! 🙂

Post a Comment