Târgu Mureş
22 May, Wednesday
14° C
TOP
The Heat

Recomandarea Săptămânii: The Heat

The Heat o introduce pe Sarah Ashburn (Sandra Bullock), ca pe un talentat agent special FBI, agent al cărui mod arogant de a fi şi atitudinea de femeie atotştiutoare, o fac să fie luată la mişto şi cam nedorită de colegii ei de sex masculin. Când se iveşte o oportunitate pentru o promovare, şeful ei Hale (Demián Bichir) îi dă șansa de a dovedi că poate să fie şi un bun agent ce face echipă cu ceilalţi şi o trimite într-o misiune delicată unde trebuie să aresteze un nemilos lord al drogurilor din Boston.

Doar că odată ajunsă la faţa locului, află că trebuie să facă echipă cu un polițist local.
Din păcate, ofițerul de poliție în cauză este Shannon Mullins (Melissa McCarthy), o spurcată și o dură a suburbiilor din Boston, cea care încă de la început, se pune pe picior greșit cu agentul FBI Sarah.
Oare poate acest cuplu ciudat pune deoparte diferențele majore dintre ele pentru a lucra împreună cu scopul de a rezolva acest caz – care implică criminali violenți, dealeri de droguri și agenții DEA – și poate chiar să devină prietene în acest proces?
Dacă vreţi să o vedeţi pe Sandra Bullock încercând să scape de o alună ce i-a intrat în nas, sau pe plinuţa Melissa McCarthy chiuindu-se să fugă după un dealer – peste care efectiv cade – The Heat este comedia pe care trebuie să o vezi.
Captură la dublu – aşa cum este tradus filmul de distribuitorul din România – este regizat de Paul Feig, a cărei abordare a comediei pe secţiunea de televiziune arată ca Arrested Development sau The Office, dar și ca hitul vulgar din 2011 – The Bridsmade. Rezultatul final din filmul The Heat, nu este la fel de constant în amuzament ca comediile anterioare a lui Feig, dar cu toate astea, are un story feminin modern, amuzament combinat cu seriozitatea unei formule poliţiste, ce aduce o experienţă satisfăcătoare.

Probabil trebuie să şti că genul de umor din The Heat e uşor, mai mult de tipul gagurilor, mizând foarte mult pe strâmbăturile protagonistelor şi pe faptul că sunt femei. Totuşi, glumele nesărate şi pe alocuri umorul sec, sunt bine alternate de câteva ori cu momente absolut delicioase.
Iar dacă ţi-a plăcut Melissa McCarthy în Bridesmaide sau Identity Thief şi Sandra Bullock în Miss Congeniality, cu siguranţă o să îţi placă şi The Heat. Şi nu doar pentru că e o comedie uşoară, ci pentru că are momente în care vei râde cu gura până la urechi.
Dacă vrei o mostră bună de râs şi nu ai aşteptări foarte mari de la filmul The Heat, vezi trailerul de mai jos.
Află ultimele noutăţi despre filmele şi predicţiile din industria cinema pe: Totul Despre Filmele Noi.

Post a Comment