Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Reguli de comportament in societate

Despre Homosexualitate

Săptămâna asta s-au aşezat stelele într-o anumită poziţie încât laitmotivul a fost homosexualitatea. Ştiu că e un subiect sensibil si tabu, mai ales în România şi cu atât mai mult în Tg Mureş unde oamenilor le e greu câteodată să se accepte unii pe alţii pentru că sunt unguri, români sau ţigani.

De fapt cred că am nişte prieteni care ar fi de acord cu mine – ceva mai rău decât un ungur sau un gay ar putea să fie doar un gay ungur. Nu am înţeles niciodată care e baza urii faţă de minorităţile sexuale, pentru că pe asta ne concentrăm acum.

Personal, consider o stupizenie să judeci omul după o chestie personală. Nu poţi să-ţi alegi opţiunile astea… Unora le plac femeile super grase sau negresele. Unor femei le plac bărbaţii cu burtă şi ochelari :)) altora, ăia păroşi sau cu barbă. De ce ar fi altfel cu bărbaţii care iubesc alţi bărbaţi sau femeile care iubesc alte femei?

Chiar mă gândeam că eu am câteva persoane în cercul meu de cunoscuţi care sunt Gay,şi băieţi şi fete. Cu unii interacţionez mai des cu alţii mai puţin dar ei există, sunt oameni mai mult sau mai puţini obişnuiţi dar în mod sigur orientarea lor sexuală nu e definitorie pentru felul lor de a fi :)). Atâta timp cât nu se dă vreun tip gay la mine eu n-am nicio problemă. Pe de altă parte, toate fetele Bisexuale să dea un semn că poate ne împrietenim…

So ce părere aveţi despre homosexualitate, gay etc. Cunoaşteţi oameni? sunteţi pro… contra?

două videori de care mi-am amintit azi când le-am văzut la Zoso

Comments (5)

 • smaranda p

  Comentariile lipsa sunt mai mult decat graitoare in abordarea acestui subiect:)))) Daca postai ceva de mancare…era cu siguranta savurat! Asa…..Astia suntem, asta meritam!

  reply
 • smaranda p

  Ai avut dreptate:)))) Nu pot decat sa rad…da nu cu tonalitatea pe care mi-as dori-o! Ce sa zic, draguti oameni, caractere deosebite. Traiasca anul de gratie 2013:))))

  reply
 • Andreea

  eu cunosc baieti gay, vreo 3 la numar. n-am nimic cu ei, chiar imi place modul lor de a explica lucrurile si gestica specifica :))

  reply
 • Lucian

  Sunt de acord cu barbatii gay: cu cat sunt mai multi, cu atat raman mai multe femei pentru restul barbatilor.

  reply

Post a Comment