Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Reguli de comportament in societate #2

Buuun! după succesul articolului precedent pe aceeaşi temă m-am gândit că e cam tot aia dacă mai scriu încă unul. Oricum nu-l citeşte nimeni, nu-l sharuiesc nici măcar colegii mei. Deaia eu scriu tâmpenii noaptea că sunt şanse destul de mari să nu le observe careva.

Deci să continuăm epopeea comportamenului în societate. De câte ori aţi ieşit să mâncaţi undeva la restaurant în gaşcă şi v-aţi trezit că unu vrea ciorbă, altul cartofi pai cu mici, cele două ladies mănâncă nişte frunze cu ceva iar ultimul de la masă vrea clătite sau papanaşi?

Gibonul de ospătar face repede o ierarhizare în cap cam în ce ordine să aducă mâncarea şi săracu ăla mic de comandase clătite mănâncă şi el după ce termină toata lumea şi îşi aprinde ţigările pentru că pe dobitocul care vă serveşte l-a învăţat alt dobitoc că mâncarea se aduce în ordine.  e oarecum corec, ciorba prima dată, felul doi şi salată după iar desertul la sfârşit. Preety logic.  Cu excepţia faptului că primul fel de mâncare e ăla pe care-l comand eu primul …

Adică nu-mi spui tu când şi ce să mănânc, ci îţi spun eu. Că nu-i foarte sexy când suntem 6 flămânzi la masă 2 să manance deja şi aialalţi 4 să saliveze lângă. Deaia când vedeţi un gibon dinăsta de ospătar futeţi-l de-i sar ochii. că dacă nu ştie  trebuie învăţat.

Fără nicio legătură cu cele de mai sus, eu mă întreb, în ziua de azi cum inviţi o fată la dans? că pe vremea când mergeam eu la disco se mai punea un blues, o manea, o treabă de-asta dansabilă cu ritm normal. Mergeai frumos, o întrebai simplu: dansezi? dacă altă replică n-aveai la tine.

Acum dacă merge Ai si eu te pego şi ţie îţi place o fătucă ce faci? mergi te freci de curul ei cu mădularul sculat ca să-i dai de înţeles că eşti oarecum interesat? sau pe un dubstep de-ăla de alungat ţânţarii ce dumnezeu faci? te zbaţi ca o moluscă electrocutată poate, poate te observă ?

numa’ mie mi se pare că parcă involuăm de o perioadă încoace?

eu mă simt prea bătrân pentru vremurile astea….

Post a Comment