Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP

Reguli de comportament in societate

Editia aniversara 21.

Dacă tot suntem în febra organizării marelui eveniment, 2 ani de outinmures, să vin să vă povestesc un pic despre experienţa mea cu organizarea acestui eveniment.

În primul rând că majoritatea oamenilor , patroni/manageri au fost cam şocaţi de faptul că cineva îi invită la o gală pentru ei.  Majoritatea reacţiilor au fost pozitive după ce au înţeles că noi nu vrem nimic de la ei decât să vină la gală şi acolo îi aşteptăm cu şampanie , muzică bună voie bună şi lucruri pozitive,

Cea mai frecventă situaţie(eu am împărţit majoritatea invitaţiilor) era când ajungeam la restaurant/club/Pub/cafenea şi ceream să vorbesc cu managerul/proprietarul şi primul instinct al oamenilor era să-mi spună că nu-i, dupaia mă întrebau ce vreau, le spuneam că vreau să le dau o invitaţie şi după uneori se găsea omul in charge.

A doua situaţie a fost cea în care venea cineva şi mă privea circumspect ca şi cum aş fi de la garda financiară sau că le ceream bani sau ceva.

Am impresia că oamenii sunt prea crispaţi , stresaţi, circumspecţi. Ar trebui un pic mai multă relaxare şi deschidere pentru că nu toţi oamenii vor să-i stoarcă de bani. Şi aş dori mai multa căldură şi mai multe zâmbete iar dacă spun eu asta înseamnă că e grav.

Post a Comment