Târgu Mureş
12 Apr, Friday
13° C
TOP

Reguli de comportament in societate

De ce sunt eu hater?

Se mai plânge lumea că mie nu-mi place nimic. Parţial adevărat… îmi plac multe lucruri dar mult mai multe îmi displac.  să facem un mic inventar.

În primul rînd nu-mi plac politicienii şi campaniile electorale. Pe ăştia îi hateresc din oficiu… în opinia mea, cei mai rataţi oameni în viaţă au intrat în politică pentru că altă şansă nu aveau.  Unii au ajuns primari, alţii papagali, alţii parlamentari. Dar toţi au un singur interes să câştige votul din 4 în 4 ani şi să fure cât de mult.  De-asta nu susţin mizerii de evenimente cum ar fi zilele tîrgumureşene, Festivalul copiilor de la Daneş şi alte prostii asemănătoare. Papă de la buget bani şi au ca scop creşterea capitalului electoral de publicul votant care e cu “să ni se dea”.

În al doilea rând nu-mi plac oamenii care mint şi şmecherii. Degeaba ai o afacere privată al cărei scop suprem e doar să faci bani. Nu te susţin că pentru că mie consumatorul trebuie să-mi aduci plus valoare:  servicii bune, idei inovative, constanţă. Dacă faci relansări şi nu schimbi nimic eşti zero. Dacă deschizi cu mare fast un local şi de fapt aia e o mizerie eşti zero. and so on

În al treilea rând nu-mi plac proştii. Oamenii care cred că au inventat apa caldă, mersul pe jos şi coada la cireaşă trebuie învăţaţi unde le e locul. Dar pe principiul, prostul daca nu-i fudul, nu e prost destul, am material să-mi bat joc de o grămadă de oameni. De la fotografi la artişti, manageri la angajaţi, de la patroni la papagali am de toate pentru toţi.

Şi în ultimul rând am şi eu doza mea de subiectivitate. Nu-mi place piţipongeala şi cocalarismul, nu-mi place muzica electronica proastă, nu-mi plac meltenii and so on. Dar aici pot sa apreciez anumite lucruri şi sunt mai relaxat. Întotdeauna am zis că singurul Club din mureş e cortul Gallery şi nu prea poate nimeni să-mi aducă argumente că nu-i aşa. Pot să apreciez un local de manele daca e curat, nu sunt scandaluri. Sau pot sa mai apreciez chestiile underground… pot sa apricez rolul mâncării proaste în societate and so on.

Acuma nu o să mă vedeţi toată ziua să le recomand sau să-mi fac tricouri cu ele dar le tolerez.

Cam asta e pe scurt. Acuma ma puteţi întreba concret de ce va hateresc sau va iubesc, nu-i sigur ca vă răspund dar puteţi intreba.

 

Comments (7)

 • Sergiu

  “Se mai plânge lumea că mie nu-mi place nimic.” Lumea aia nu m-a intalnit inca pe mine! :insert Yao Ming face here:

  reply
 • Sandra Sc

  Pe mine de ce mă heităreşti?

  reply
 • carmen

  Mihai, pe Cristina “serifa stelara” o heităreai sau îți era dragă de trăgeai cu ea atâtea certuri? :))

  reply
   • carmen

    Bogățan ! Ai uitat-o deja ? :p

    reply

Post a Comment