Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

Reguli de comportament in societate 4#

Am ajuns la aniverasara ediţie numărul 4 a minunatei rubrici pe care toata lumea o iubeşte.  Fiind un număr aşa de “rotund” am zis să vorbesc despre amante şi cam cum cred eu că trebuie să fie o femeie amantă ca nu fie doar o curvă penală.

Da, ştiu, n-aţi auzit de de-astea decât în filme. Nici eu dar tot vă spun cum văd eu treaba la modul ipotetic.

Amanta e femeia aia care se culcă cu bărbatul însurat/cuplat. În general e femeia veşnic neiubită şi minţită. Orice-ar spune bărbatul că de fapt pe ea o iubeşte şi ea e dragostea adevărată… fără fapte e căcat cu apă.  Dar şi amantă că să promoveze de la statutul de proteză sexuală la iubită trebuie să ştie să fie femeie.

În primul rând trebuie să fie elegantă, diplomată, discretă şi foarte înţelegătoare. Orice femeie care nu îndeplineşte cele 4   calităţi simultan este doar o curvă proastă. 99% din păsăricile care se cuplează cu bărbaţi luaţi sunt curve proaste. Se laudă peste tot ce minunate sunt, în general sunt ţărănci şi îs atâta de proaste că după ce că se aruncă singure în relaţii de-astea mai şi plâng toată ziua că iubi nu le iubeşte şi stă cu vaca de nevastă-sa.

Ideal e ca amanta să fie mai bună decât nevasta, că eu nu prea văd de ce şi-ar înşela nevasta cu una mai urâtă/proastă/inaptă în pat. Evident ca amanta deobicei se crede mai bună …. iar tot evident … ea nu este.  Amantele nu primesc bani… dar evident profită de statutul lor de nefericite şi neîmplinite şi vor să fie despăgubite.

Nu în ultimul rând în general dacă eşti femeie şi ajungi să fii amantă şi mai ales află şi alţii e clar că eşti o proastă, cel mai probabil şi curvă penală dar cel puţin proastă.În general niciun bărbat nu o să-şi lase nevasta pentru o proteză sexuală… deci obişnuieşte-te cu gândul că singurul rol în viaţa acelui bărbat este de-ai face sex oral şi  de a da din buci pe ritm. Există şi excepţii… şi marmota învelea ciocolata în staniol.

ca să trag o concluzie a tot ceea ce a am spus: poţi fi şi amantă şi femeie respectată daca ştii să taci şi să nu te dai în spectacol. Toate celelalte sunt doar curve penale… 

Data viitoare despre bărbaţii care au amante….  🙂

poza e de aici

Comments (10)

 • hmmm

  asta se refera cumva la party’ul fetelor din office? burlacele? gotcha

  reply
 • Stefan

  “Iubita n-are cum sa te prinda! A aparut aplicatia care iti sterge amantele din telefon

  Peste 10.000 de oameni din toata lumea au descarcat aplicatia la cateva zile de la lansarea ei.
  Cei care au telefoane cu sistemul de operare Android pot sa isi instaleze o aplicatie care ii scapa de probleme acasa. “Cate” (Call and Text Eraser) sterge pur si simplu mesajele si apelurile dubioase, cu ajutorul unei simple apasari de buton.

  Pentru cei care isi pun aceasta intrebare, aplicatia poate scapa de toate informatiile personale de telefon, iar numele amantei sau amantelor nu se afiseaza niciodata pe ecran in cazul unui apel telefonic, scrie Telegraph.

  Aplicatia de Android poate fi chiar configurata sa stearga un mesaj prin simpla miscare a telefonului. Totusi, acest mesaj poate fi recuperat ulterior.

  Daca iti faci griji ca prietena ta va fi mirosi ca ti-ai instalat aplicatia, n-ai de ce sa te temi. Pe ecranul telefonului tau nu va fi nicio iconita care sa te dea de gol.

  Culmea este ca nu barbatii sunt cei care s-au inghesuiat sa o foloseasca. 70% dintre descarcari au fost facute de femei. Aplicatia costa 3,70 dolari si a fost inventata de un politist din Statele Unite ale Americii. Ea a fost creata pentru a proteja oficialii statului si oamenii de afaceri, insa poate fi folosita cu succes si in cuplu.”

  sursa: http://www.yoda.ro

  reply
 • andrei glangher

  Eu sper ca nu e vorba despre mine aici…

  reply
 • Stamate

  sug pula cu placere

  reply
 • Stefan

  Easy is the path to wisdom for those not blinded by themselves

  reply
 • Stamate

  sunt atata de prost ca nici sa injur nu stiu.

  reply

Post a Comment