Târgu Mureş
17 Jun, Monday
17° C
TOP

Reguli de comportament in societate 8#

Zmeii

În ciuda educaţiei şi culturii mele alese(hahahahaha) eu am crescut într-un mediu dur, într-o familie săracă. Pentru mine, până prin liceu inclusiv,  bătăile pe la discotecă erau cel puţin spectacol obişnuit dacă nu activitate recreativa de weekend. Am fost implicat în multe am dat de mai multe ori decât am luat şi în afară de bătaia din clasa a4a cu colegul de atunci cosmin, când mi-a facut un ochi mai mare decât capul, nu am ramas cu urme de la pumnii luaţi doar  de la cei daţi.

Despre ce vroiam azi să vorbesc despre cocoşii ăştia ce fac scandal prin cluburi şi crâşme după ce beau un pic. Mă distrează maxim bătăile astea…. Partea nasoală e că rareori se ajunge la bătaie efectivă. De cele mai multe ori sunt doar îmbrâncituri şi ameninţări de genul “dau un telefon şi vin 3 maşini” sau “am 10 prieteni şi ies oricând afară pentru mine” şi alte bullshituri de-astea.

De principiu dacă e să mă întrebaţi pe mine singurele bătăi care rezolvă ceva sunt alea unu la unu între cei doi combatanţi. Prietenii şi cunoscuţii şi împărţirea pe tabere au rolul de a demonstra că cu cât e mai mare turma de prieteni cu atât e puţa mai mică.  Oricum majoritatea “scandalurilor” de genul ăsta rezultă dintr-o competiţie de puţe … cu cât e mai mică puţa cu atât e mai mare orgoliul şi invers. Dar cinstit e one on one pumni, picioare. La sfârşit unul câştigă celălalt pierde toată lumea e împăcată şi gata, back to party.  Ideea e ca toate cluburile si locurile de petreceri în general să aibă un mic ring undeva şi bătăile să fie organizate astfel încât să nu strice cheful altora.

Rar am văzut oameni cu adevărat puternici să intre în conflicte. Doar zmei care nu contează şi avizi de circ ieftin se ceartă şi se ameninţă juma’ de seară. Cei care au ceva de rezolvat rezolvă în două minute, scurt şi la obiect şi nu au nevoie de discuţii sau dacă e neimportant o rezolvă amiabil.

În concluzie daca ai puţa mare nu te baţi în club şi dacă e să te baţi rezolvi problema în 2-3  minute. Restul e comportament de papagal.

Comments (12)

 • mbc

  halal articol…

  reply
 • :)))))

  tu ai batut ma? nu esti in stare sa-ti faci laba, te bate si o copila de 12 ani, leguma ce esti

  reply
 • :)))))

  nu te mai juca tekken :))

  reply
 • Catalin

  big like :d

  reply
 • myhaella

  :)))) Tot mai colorat e limbajul tau publicistic cu fiecare articol de comportare in societate. Spune drept: la rubrica asta tu te descarci si iti zici oful pt toti idiotii de care te lovesti in fiecare zi! Ce-i drept, tot site-ul trage mai spre blog pentru ca sunt parerile personale, dar rubrica asta e asa… din adancul sufletului :)))

  reply
   • myhaella

    :))) nu am spus ca ai fost vulgar… doar colorat. si nici data trecuta nu ne-ai zis nimic ce sa nu fi auzit anterior. mie mi s-a parut amuzant si atunci si acum. daca nu folosesc anumite cuvinte nu inseamna ca neaparat ma deranjeaza. m-am simtit ca la un stand-up comedy citind articolele :)).
    la articolul asta, de exemplu, punctul maxim (parerea mea) l-ai atins cand ai folosit cuvantu “puta” de 3 ori in 2 fraze. daca imi dai voie sa te citez:
    “cu cât e mai mare turma de prieteni cu atât e puţa mai mică. Oricum majoritatea “scandalurilor” de genul ăsta rezultă dintr-o competiţie de puţe … cu cât e mai mică puţa cu atât e mai mare orgoliul şi invers”

    reply
     • myhaella

      :))
      Merci, merci. E o adevarata onoare B-).

Post a Comment