Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
24° C
TOP

Relansare site outinmures.ro

Aşa cum anunţam pe facebook zilele acestea, siteul nostru outinmures.ro va avea o versiune îmbunătăţită.

Pentru că noi suntem, aşa cum v-am obişnuit, sociali şi nu ne place să facem nimic singuri (amintiţi-vă Gala Premiilor Outinmures 2013) vă invităm, încă o dată, să ne fiţi alături la această relansare de site.

Relansarea se vrea o întâlnire lejeră, între noi şi voi, să vă prezentăm întreaga echipă (aţi observat sunt convinsă că avem două colege noi pe care vrem să le cunoaşteţi personal), dar şi nouă conducere a sitelui. O să vă spună Mihai mai multe despre asta :). Tot în cadrul relansării vrem să aflăm ce reacţii/sugestii aveţi. Vom răspunde la orice întrebări vă vin în minte, important este să veniţi.

Pe lângă acţiunile acestea formale cu prezentare site etc, avem şi ceva din partea casei pentru voi, sugestia mea e să nu veniţi cu maşina :). Sper că deja vă surade ideea să ne onoraţi, voi cititorii noştri, cu prezenţa.

Vineri 29 noiembrie ne vedem cu toţii în J’ai Bistrot, începând cu ora 19,00. Eventual puteţi să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@outinmures.ro, sau un mesaj privat pe facebook pentru a vă rezerva o masă. Şi dacă nu ne trimiteţi mail oricum sunteţi bine veniţi, ne-om înghesui cu toţii cumva.

Abia aşteptăm să ne revedem. Aşa că, pe vineri :).

 

 

Post a Comment