Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

ReOpening Apollo Partys

Titlul postului vă poate induce în eroare, aşa că vin cu clarificare din primul rând: petrecerile nu se vor ţine în Apollo, dar vor fi în stilul caracteristic cu care ne-au obişnuit.

Cei de la Radio ZU, după cum bine se cunoaşte, sunt în strânsă legătura cu clubul Apollo, în ceea ce priveşte organizarea de petreceri. Ideea este că Apollo îşi deschide porţile abia în luna iulie, ori organizatorii au considerat că e prea mult până atunci şi s-au decis să pună la cale petreceri încă de pe acum.

Prima petrecerea din noua serie Apollo Partys va avea loc pe data de 15 aprilie, duminică şi având în vedere că luni toată lumea e liberă, se poate lăsa cu petrecere până în zorii zilei.

Invitaţii care vor întreţine atmosfera sunt cei pe care îi cunoaştem deja şi anume: Vice, Dj Stephano şi Mihai RADU.

Clubul gazdă este Black Lord, care e renovat, încăpător şi optim pentru un party, iar numărul de telefon la care vă puteţi rezerva o masă este 0747 841 201. Biletul de intrare va fi 10 lei; dacă nu aveţi planuri pentru duminică, sunteţi invitaţi să luaţi parte la această caterincă. Noi vom fi acolo având în vedere că outinmures.ro face parte din cei care sprijină acest eveniment. Ceilalţi colaboratori sunt : Radio ZU, Club Apollo, Apo Lounge Cafe şi SapteSeri.

Nimic mai mult de spus decât Let the Party begin 🙂

Comments (5)

 • mihai

  ca un camin cultural e la black lord dar no … :)) il sustinem pentru potentialul care-l are! :))

  reply
 • myhaella

  Hello
  Citesc postarile de pe outinmures aproape zilnic si nu vreau sa ma iau de nimeni, dar asta e a 2-a oara intro saptamana cand vad cuvantul “abia” scris cu e (abea). Si tot la Paula… Data trecuta nu am comentat nimic pentru ca oricand se poate strecura o greseala, dar sincer… pt o persoana care scrie un articol public chiar nu da bine sa nu stie reguli simple de gramatica…

  reply

Post a Comment