Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Restaurant Pescăruş

Ne-am luat noi într-o seară , adică eu şi leneşu’ , prin strandul weekend ca să mâncăm o ciorbă. Surprinzător , oferta pentru astfel de plăceri gustative în cadrul minunatului nostru complex  este limitată. Aşa că am ajuns pe terasă la restaurantul Pescăruş.

Frumos nevoie mare, si pe terasă, dar au şi ponton. Nu poţi să zici nimic că din punct de vedere al poziţionării rulls. e lângă apă, cumva izolat de celelalte terase , păcat că seara au un fel de lăutari convertiţi la muzici mai uşoare dar total netalentaţi….

Noi am comandat o ciorbă de perişoare (leneşu) şi o ciorbă de burtă eu(că mi-s mare fan). Acuma ce să zic, am mers cu o poftă de ciorbă acolo, că nici nu mai mâncasem de ceva vreme şi mai aveam nişte aşteptări pentru că anul trecut am avut ceva experienţe plăcute.

Dar problema e că şi ciorba mea şi a lui Leneşu’ erau pulbere. Fără nici un gust… am pus aproximativ o tonă de sare şi vreo 2 linguri de oţet şi măcar după mişcarea asta avea gust de oţet cu burtă…  na ce să zic , nu ştiu dacă e o treabă de moment sau pur şi simplu ăsta e tiparul dar n-am fost mulţumit.

Despre Servire pot să vă zic că e foarte ok, amabil la timp, în principiu nu uită lucruri, o olivieră , şerveţele … oricum lucruri mărunte şi nu se supără dacă îi aminteşti.

Ca notă generală îi dau un 8 din 10(asta e punctaj pentru weekeend) pentru faptul că e poate cel mai select din tot complexul. dar oricum este de îmbunătăţit mult în ce priveşte mâncarea. oricine poate să prăjească o porţie de cartofi şi doi mici sau o ceafă. Aia nu înseamnă că eşti bucătar… numa’ zic.

am pus 3 poze … una cu terasa , una cu lăutarii şi una cu priveliştea. Sunt făcute cu telefonul aşa că nu-l judecaţi pe leneşul ca face poze proaste, nu sunt condiţii de lucru!

Comments (9)

 • horatiu

  Vrei ciorba de burta? Du-te la localuri mai ferite. Tip-Top, Darina-Pestisorul de aur(ieftin ca braga), La Curie… De LaciCs nu-tzi mai spun ca stii despre ce-i vorba.
  PS. La Hipodrom sau casa Agronomului, nus cum ii zice la restaurant.

  reply
  • unul

   ma da voi stiti ce e aia o cirba de burta buna sau nu aveti ce face si dati com in stanga si in dreapta.nu va recomand sa mergeti sa vedeti ce este in crizantema in buc si sa vedeti ce este in darina(marfa adusa din magazinele lor).

   reply
  • unul

   mai divesificati un pic meniul vostru nu numai ciorba de burta si ceafa

   reply
 • Da da,,,Crizantema..the best!!!

  reply
 • seara de neuitat…revelion 2013…meniul a fost miserabil:carnea si cartofii reci,pestele stricat cu cartofi reci…caci de alte legume nu au auzit si muzica sub orice critica.Sa nu va mai spun ca seful e un arogant nici macar sa salute nu stie,dar banii ii plac!doar ospatarii erau amabili.concluzia:scump si rau!!!

  reply
   • unul

    a fost…din pacate

    reply

Post a Comment