Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
10° C
TOP

Review Carioca Club Opening

Seara de vineri a fost cu siguranță plină de surprize!

Când am ajuns la Carioca Club, m-a surprins numărul persoanelor prezente. La ora 23:00, nu erau mai mult de 20 de persoane. Dar muzica foarte bună așa că am și început să dansăm și nu ne-am oprit decât după ora unu. La petrecere au luat parte aproximativ 430 de persoane iar muzica a fost excelent selectată.  The Freestylers chiar știe ce înseamnă să pui muzică la o petrecere (în contrast cu ceilalți wanna be din oraș, dar să nu intrăm în alte discuții).

IMG_9358

Sala de dans este destul de mare, ceea ce este cu siguranță un factor pozitiv pentru că spațiile de dans sunt cam limitate la cluburile din oraș. Prețurile sunt accesibile pentru toată lumea, în afară de articolele de lux. Totuși, îmi place faptul că organizatorii s-au deschis spre o varietate largă în ceea ce privește genurile persoanelor invitate. Pot să spun cu ușurință și certitudine că petrecerea de deschidere a clubului a fost cea mai bună din 2014. De abia aștept petrecerea de joi, despre care voi scrie un alt articol!

Dacă nu ai fost la prima petrecere Carioca, fii cu ochii deschiși și urmărește-ne că le vom anunța evenimentele! Cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru tine!

 

A pénteki este határozottan tele volt meglepetésekkel! Az első érkezéskor ért, amikor megpillantottam a résztvevőket. Tizenegy órakkor érkeztünk és akkor körülbelül 20 ember volt a teremben. Ellenben a zene nagyon jó volt, így hát elkezdtünk táncolni és egyig meg sem álltunk. A bulin nagyjából 430 ember vett részt, a zene választás pedig kiváló volt. A The Freestylers tényleg tudja, hogyan is kell zenét játszani (ellentétben a rengeteg vásárhelyi wanna be dj-vel, de ne menjünk bele más témába).

A táncparkett elég nagy, ami egy határozottan pozitív tényező, hogyha a többi szórakozóhelyt vesszük városunkból. Az árak mindenki által hozzáférhetőek, a luxuscikkeket figyelmen kívül hagyva. Mégis, tetszik az a tény, hogy a szervezők egy nagyobb változatosság fele nyitottak, ami a résztvevőket illeti. Egyértleműen és könnyedén állíthatom, hogy a Carioca Club nyitó bulija az eddigi év legjobb ilyen jellegű eseménye volt. Már alig várom a csütörtöki estét, amiről egy újabb cikket fogok írni!

Hogyha nem vettél részt az első Carioca bulin, járj nyitott szemmel és kövess bennünket, mert beszámolunk az elkövetkezendőkről is! Biztosan találsz majd számodra megfelelőt!

Comments (1)

  • Nicolette

    Awesome!

    reply

Post a Comment