Târgu Mureş
10 Dec, Sunday
-1° C
TOP

Zanza face angajări!

Mâncărea este bună (doar am auzit că așa este de la mai multe persoane) și băuturile diverse. Nimic de reproșat aici! Un singur lucru, poate chiar cel mai important, din punctul meu de vedere: degeaba este mâncarea si cafeaua bună dacă cel care ți-o servește este, la superlativ absolut, scârbit de viață, sictirit, plictisit și arogant. Îți piere pofta de mâncare, setea și uiți că ai ajuns într-un local în care ai vrea să te simți bine. Cu ocazia noului anunț făcut de conducerea Zanza, se fac angajări full time bar staff, poate se schimbă toată ”atmosfera”. Poate apar oameni mai veseli, mai relaxați și care să te servească cu mai mult drag 🙂

Așadar…

Zanza cafe&lounge is looking for full time BAR STAFF.
Requirements:
– experience in customer service.
– outgoing personality
– hard-working and enthusiastic
– team work spirit
If you enjoy people and you are committed to exceed our guests expectations, please send your CV to: cafezanza@gmail.com or bring a printed copy to Zanza (Trandafirilor 52, upstairs).

Comments (4)

  • Mihai

    da, asta cu personalul e o problema mare in ultima vreme si la cei mai buni. Nu-mi explic exact de ce… dar efectiv sunt ca niste muraturi.

    reply
  • Ovidiu Lucian

    Probabil ca pentru salarul pe care il primesc atat ofera si ei mai departe. . .si in alimentatie publica e ca la orice alt job. . .cum esti tratat asa raspunzi la stimuli.

    reply

Post a Comment