17 Jun, Monday
0° C
TOP

Review Meniul Zilei Restaurant Passion

Am mers pe mână sigură, știind că aici va fi mâncare bună. Meniul zilei ales pentru această săptămână l-am mâncat la Restaurant Passion.

Restaurantul este destul de mare, bine aerisit și după ce ne-am găsit cu ușurință o masă, un domn ospătar a venit să ne ia comanda. Au fost două variante la meniu (de care ospătarul ne-a spus numai după ce l-am întrebat dacă sunt mai multe variante) și ne-am ales câte unul diferit.

Meniul zilei a fost compus din:

  • Ciorbă de varză acră cu afumătură
  • Șnițel de porc cu cartofi la cuptor
  • Murătură asortată
  • Prăjitura casei

și varianta vegetariană

  • Ciorbă de varză acră
  • Tocăniță vegan cu cartofi natur
  • Murătură asortată
  • Prăjitura casei

În aproximativ șapte minute ne-au fost aduse ciorbele. Acestea au fost potrivit de calde, potrivit de condimentate, consistente (parcă puțin prea multă varză :)) ) și nu tare grase. Porțiile au fost destul de mari. Pâinea, primită din partea casei, a fost proaspătă și suficientă pentru două persoane.

IMG_7318meniul-zilei_passion

IMG_7326meniul-zilei_passion

Debarasarea a fost făcută la aproximativ trei minute după ce am terminat de mâncat, felul doi fiindu-ne adus în foarte scurt timp. Porții mari, mâncare caldă și bună. Felul doi vegetarian a fost bun, o tocăniță cu soia care a avut un sos prea sărat pentru gustul meu dar pe care l-am putut mânca. Cartofii au fost bine preparați și condimentați.

IMG_7337meniul-zilei_passion

Șnițelul de porc a fost bine condimentat, bine prăjit, cu o crustă bună, porția destul de mare, carnea nu a avut zgârciuri sau grăsime. Cartofii au fost gustoși și bine copți.

IMG_7333meniul-zilei_passion

Salata asortată a fost compusă din conopidă și gogonele murate. Nu au fost, din păcate, chiar așa de murate legumele, prea devreme pentru a fi consumate.

Debarasarea a mers repejor, desertul venit în aprox. două minute. Am primit o prăjiturică foietaj cu gem care a fost cam tare… bunicică la gust dar tare. La meniul vegetarian am primit o porție de prune din compot. Au fost bune 🙂 Interesantă idee, trebuie să spun…

IMG_7342meniul-zilei_passion

IMG_7345meniul-zilei_passion

Am mâncat bine și bun la Restaurant Passion. Am plecat sătui și mulțumiți de mâncarea bucătăriei restaurantului.

Dacă ar fi fost mai puțină sare în sosul tocăniței din meniul vegetarian și desertul ar fi fost ceva mai…moale sau mai proaspăt, am fi plecat și mai mulțumiți :p

Restaurantul este bine aerisit, nu miroase a mâncare, servirea este promptă, domnul ospătar a fost drăguț și rapid. Muzica a avut un volum potrivit.

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu este de 14 lei. Meniul are inclus desert și pâine din partea casei.

Un meniu bun, sățios și repede servit. Asta găsiți la Restaurant Passion dacă sunteți prin zonă și nu știți unde găsiți un meniul zilei bun.

Meniul zilei pentru săptămâna viitoare îl găsiți dând click pe meniulzilei.info

Poftă bună vă dorim!

Post a Comment