Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
16° C
TOP

Review Meniul Zilei Zeppelin Bistro

Meniul zilei ales de noi în această săptămâna a fost Zeppelin Bistro, un local la care, sincer, nu am mai fost pentru simplu fapt că nu ne este, deloc, în drum.

Pentru a ne ferii, măcar pe timpul mesei, de soare am ales să luăm masa înăuntru. Când am ajuns, era o masă pe teresă și una înăuntru ocupată. În aproximativ trei minute după ce ne-am ales o masă, dna ospătar a venit să ne ia comanda. Am comandat două meniul zilei. Dând să plece, am întrebat-o noi dacă sunt două sau mai multe variante. Da, hopa, sunt două variante…Dacă nu întrebam nu ni s-ar fi spus care cum sunt…Da, considerăm că trebuie să ni se spună: “sunt două/n variante și acestea sunt…pe care îl doriți?” Așa pentru a evita neplăcerile rezultate din aducerea unui meniu nedorit (poate eram doi vegetarieni și ne trezeam cu carnea în față, nu?).

Astfel, am comandat un meniul zilei normal și unul vegetarian:

 • ciorbă aită de pui
 • piept de pui în crustă cu sos de piper
 • orez cu morcov
 • salată asortată
 • desert-prăjitură cu mere

și vegetarian:

 • supă de găluște
 • cașcaval pane
 • orez cu morcov
 • salată asortată
 • desert-prăjitură cu mere

Felul unu a fost adus în aprox. trei minute, odată cu pâinea din partea casei. Supa de găluște am primit-o atât de caldă că nu i se simțea gustul dar pe parcurs s-a mai răcit puțin și, astfel, vă putem spune că a fost bunicică. Cantitativ suficientă, consistentă și nu grasă, potrivit condimentată. Ciorba aită de pui…sincer, am mâncat mai bună în alte părți. Nu era suficient de sărată, olivieră nu am avut pe masă, se simțea prea tare gustul de orez mult fiert și parcă, mestecând se vedea smântâna ușor brânzită. Nu mi-a plăcut!

IMG_4204

IMG_4206

IMG_4203

 

Debarasarea s-a făcut în aprox cinci minute, felul doi venind repede după aceasta. Pentru orezul cu morcov s-a folosit spărtură de orez care nu este tocmai bună, se simte că este spărtură și…parcă nu te aștepți să mănânci așa ceva într-un local. Un bob fiert, unul nu, o jumătate de bob prea și tot așa…Nu, nu este bine să folosiți spărtură de orez!!

Pieptul de pui în crustă, nu știu ce crustă că nu părea a fi în ceva crustă, a fost rece iar sosul…la fel de rece. Cantitativ acest felul doi a fost puțin și fiind rece, nu a fost bun. Dacă ar fi fost caldă mâncarea, ar fi fost mai bună, cu siguranță!

Cașcavalul pane a fost bun. Potrivit de prăjit, călduț, condimentat și nu uleios. Părea să aibă niște urme de degete deasupra dar…mă abțin că nu le pot “documenta” :))

Salata a fost de varză, cu două bucățele de roșie și câteva de castravete. Varza a fost mult prea mare tăiată!!

IMG_4213

IMG_4211

IMG_4214

IMG_4218

Țin să menționez că nu ni s-a adus desertul odată cu felul doi!!! Bravo Zeppelin Bistro!! După ce ne-a fost debarasată masa, în aprox. zece minute, am primit câte o bucățică de prăjitură cu mere. Foarte bună!!

IMG_4221

IMG_4220

Se mănâncă binișor la Zeppelin Bistro, binișor pentru că unul dintre noi nu a plecat de acolo sătul.

În restaurant este curat, nu miroase a mâncare, este spațiu amenajat și pentru nefumători, muzica este, evident, rock dar la un volum potrivit iar ospatărițele destul de prompte. Mai multe detalii clienților în ceea ce privește prezentarea meniului zilei ar fi bine primite și să nu se mai uite oliviera!!

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu este de 13 lei, meniul zilei având pâine din partea casei și un desert preparat. Prețul apei la 0,50L este de 4,5 lei (cam multicel).

Vă sugerăm să mâncați meniul zilei la Zeppelin Bistro și, poate, ne spuneți părerea voastră legată de preparatele lor!

Aflați ce se va servi mâine, și nu numai, la Zeppelin Bistro accesând link-ul meniul zilei.info 

Poftă bună!

 

Comments (4)

 • Larisa Măgheru

  Mancarea este foarte buna . De nota 10. N-am prins niciodata mancarea rece ,servirea extrem de rapida. Cel mai bun meniu al zilei din oras in fiecare zi.

  reply
 • Dani

  Ciorba e slaba intotdeauna, doar cu urme de legume, nici felul 2 nu e grozav, servirea poate fi groaznica, a scapat ospatara desertul pe client, asta dupa ce s-a miscat cu o viteza incredibil de lenta la servire.
  Poate ce fac ei acolo e aspectuos, dar nu au gust preparatele.

  reply
  • Carmen

   La noi servirea a fost buna poate si pentru ca aveau doar o masa ocupata in interior si una afara. Mancarea…se poate mai bine, clar.

   reply

Post a Comment