Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP

Review Music Garden

Nu ai reușit să ajungi la Music Garden, dar ai vrea să știi ce s-a întâmplat când Cocoșul de Aur a ajuns pe mâinile celor de la J’ai Bistrot?

A ieșit ceva mișto și îmi pare rău că ai ratat acest eveniment.

Am ajuns la Cocoșul de Aur în jurul orei 19:00, muzică bună, puțină lume, lucrurile nu păreau să se miște prea bine așa că am ieșit din incinta Cocoșului pentru a reveni puțin mai târziu.

DSC_0023

Aproximativ pe la 21:00 au urcat pe scenă Satellites, au cântat, s-au simțit bine și au făcut publicul să rezoneze cu ei și cu muzica lor, iar pentru asta îi felicit și aștept cu nerăbdare următorul lor concert.

DSC_0069

Face Today, o trupă cu muzică bună dar care m-a lăsat rece. Deși le-am apreciat muzica nu am simțit că au venit să se simtă bine pe scenă, nu interacționau cu publicul, fețele lor nu schițau nici măcar o urmă de zâmbet…poate celorlalți le-au plăcut, poate au avut doar o zi proastă, se mai întâmplă.

DSC_0104

A urmat Silent Disco unde fiecare a avut propria pereche de căști și a putut să aleagă ce să asculte. Au fost trei canale din care puteai alege să asculți techno, house sau mainstream. Deși nu sunt un mare fan al acestor genuri muzicale, m-am simțit foarte bine și chiar m-am distrat până în zorii zilei de 23.

DSC_0128

Așa ca de final a fost un eveniment foarte reușit, bine gândit cu muzică de calitate, cu chill zone, cu oameni faini, cei mai mulți veniți pentru Silent Disco (spre surprinderea mea).

Mulțumim J’ai Bistrot 🙂

La cât mai multe evenimente de genul acesta!

DSC_0105

Foto credit: Andrea Maksai

Post a Comment