Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

Review – Primele zile Sziget Festival 2016

Entuziasmați, nerăbdători, înfrigurați și cu gândul la nopți albe am pornit spre Sziget Festival 2016 – The Island of Freedom! 😀

Prima zi a fost cam așa: drum, cazat, orientat spațial, pășit pe pământul insulei, luat n brățări, pass-uri și apoi spre main stage care anul acesta a primit numele de Dan Panaitescu (pentru cei care nu știu cine a fost și de ce această scenă a primit acest nume, citiți aici).

Atâta lume, personal, nu am mai văzut la un festival, atâta tinerețe, entuziam, bucurie, o mulțime de zâmbete, fețe vesele, străine și muuultee limbi străine!

Pentru noi ziua 1 a fost scurtă dar am prins concertul celor de la The Chemical Brothers. Un concert electrizant, un concert energic, un concert mult așteptat de către mine 😀 (I love them!)

Și…cam atâta pentru noi, pentru prima zi!

Ziua cu nr. 2: cu mai mult spor și chef de a explora o parte din insulă 🙂

Concertele main stage-ului au fost începute de Jake Bugg un tânăr artisit care a fost apreciat de către măricelul public.

De la main stage, fuguța la A38 Stage unde  a făcut un megaaaa fain show!!! 😀 (click the play button)

Foarte faină artista, foarte friendly, foarte energică și o voce foarte faină!! Publicul a cântat, a dansat și a aplaudat-o pentru apreciatul concert! Sute, mii de aplauze!!

Parov Stelar  a ținut mulțimea main stage-ului pe chef de dans iar Naughty Boy a încins atmosfera scenei cort A38. Două concerte cu un public imens. (așteptăm și noi cifrele oficiale)

Concertul serii, artistul serii, artistul care a făcut ca toate biletele zilei de 11 august să fie sold out și anume Rihanna   și-a început show-ul în fața a zeci de mii de spectatori. (noi estimăm undeva la 80.000!!!)

Un adevărat show dar…sincer, nu așa cum ne-am fi așteptat… Parcă ne așteptam la mai mult, la mai multă Rihanna, să spun așa, la mai multă voce. Show-ul a pus foarte mult accent pe dansatorii artistei și a fost scurtuț… Dar da, am fost la concert Rihanna ;))

Uaaii… Travis Scott a avut un numeros și tare entuziasmat public!! Nu a contat ora târzie, nu a contat căldura din cort a contat doar muzica, artistul și iar muzica! 😉

De la A38 Stage am fugit repejor la TeleKom Arena pentru a-l asculta pe AfroJack  dar surpriză… scena cort era plină până la refuz și o mare mulțime aștepta afară să intre… am stat, am “gustat” din atmosfera creeată și…am plecat pentru că…mulțime mareee

Am lăsat în urmă zumzetul insulei și ne-am propus ca astăzi, ziua 3, să luăm pulsul festivalului de mai devreme 🙂

Revenim mâine cu alte impresii! Până atunci… stay tuned! 🙂

 

photo credit: Dorin Bonta and Rockstar Photographers

Post a Comment