Târgu Mureş
10 Dec, Sunday
-0° C
TOP

Review – Ziua 3 de Sziget Festival 2016

Ziua 3, după cum ne-am propus, a început mai devreme și cu mai mult soare 😀

Seria concertelor a început cu Jain   , o tânără artistă franțuzoaică care a fermecat publicul cu vocea, energia și talentul ei. Sincer, nu știam de ea dar, după concert, cu siguranță o să o mai ascult.

Main Stage ne-a fost “gazda” pe tot restul serii, concertul bine cunoscutului artist John Newman  strângând în fața scenei un public foarte numeros. Artistul, “flebețea” multor, multor fete a avut un concert foarte energic, artistul a dansat, a ieșit printre public și l-a implicat, pe parcursul multor piese. Un moment memorabil și foarte de apreciat a fost piesa compusă în urmă cu 3 zile de către artist și anume “In loving memory Dan Panaitescu”, acesta arătându-și și exprimându-și regretul și aprecierea față de unul dintre organizatorii acestui festival, și nu numai. Big hug and big love 4 u, John Newman. 🙂

Nu am părăsit main stage-ul pentru că, în scurt timp, a urmat Flag Party!! Un moment de frenezie, un moment colorat de muuuulteee steaguri, un moment de eliberare.

Încetul cu încetul scena a prins contur și concertul celor de la Bastille  a început în forță! 😀

Foarte fain, foarte fain concertul!! Piese mai vechi dar și din noul album au fost ascultate, dansate și cântate cu multă bucurie de numerosul public. Solistul a salutat numerosul public, a dat mâna cu ei și le-a mulțumit pentru aplauze! <3

IMG_0316

Un moment în tribut și apreciere pentru toată munca lui Dan Panaitescu a adus și vocalistul trupei. Thumbs up, guys!!

Înainte de a ne încheia seara,  artistul scenei A38 și anume Editors  ne-a atras atenția! Mii de fani au asistat la concert, au dansat, au cântat și au aplaudat din toată inima! A fost încă un concert foarte fain și care a meritat!

Cam atât pentru ziua 3. Am plecat în liniște dar am lăsat pe insulă muuuultăăă lume, muuultăă energie, bună muzică, muuultăă energie pozitivă, tinerețe și zâmbete!

Day 4 is about to begin! 😀

Post a Comment