Târgu Mureş
28 Sep, Wednesday
16° C
TOP

Review Stand up Comedy cu Badea, Micutzu şi Bordea

Am fost duminică seara la stand up comedy cu cei trei băieţi şi vă spun sincer că am avut o mare surpriză.

Primul, Dan Badea, a început destul de slăbuţ cu poveşti despre nuntă şi oameni de rând şi rându lumii(whaaat), iar eu nu mă simţeam amuzată deloc. Apoi ca pasărea Phoenix, şi-a revenit şi a băgat nişte glume care m-au amuzat chiar bine. Are prezenţă scenică plăcută şi mă bucur să îl fi urmărit într-un show.

Cel mai aşteptat moment pentru mine a fost Micutzu, pe care acum l-am văzut prima dată live…şi bine am făcut. Micutzu are un stil foarte rar întâlnit la stand uperi; e de un calm şi o sobrietate militărească. Ar putea foarte bine să întruchipeze un soldat englez. Nimeni şi nimic nu l-ar face pe omul ăsta să râdă şi totuşi e atât de comic. Gluma mea preferată de duminică, la care încă râd atunci când mă gândesc, este cea în care el se prezintă: îl cheamă Cosmin Nedelcu(foto) şi e singur la părinţi, nu are fraţi pentru că I-A MANCAT(spune tipul din faţa ta care are vreo 110 kg). Mi s-a părut totală faza, plus că o spunea atât de blazat şi sictirit. Ce să mai, Micutzu intră direct pe locul 2 în topul stand uperilor mei preferaţi.

Aşa, şi după numărul celor doi intra Bordea. Este a nu ştiu câta oară când îl văd pe Cătălin Bordea live şi de fiecare dată am râs de m-am stricat. Nu îmi lăsa nici o secundă timp să trag aer în piept, ei bine nu şi duminică seara, cu arât mai mult cu cât nu îi cunoşteam aceste glume. Erau poante pe care nu le mai auzisem şi nu mi s-a părut foarte comic. Poate pe ici pe colo am râs, dar cu siguranţă nu cum am făcut-o la alte show-uri. Ori a avut o seară mai proastă, ori nu îşi mai dă atât de mult interesul ori vreun alt motiv necunoscut mie; cert e că nu mai are sclipirea de altă dată. Nu neg că poate sunt în minoritate când scriu asta, dar e un blog unde noi ne dăm cu părerea şi asta e părerea mea. Promit că dacă mai îmi apare în cale vreun spectacol de-al lui, am să merg negreşit să văd dacă a fost un eveniment singular sau vorba americanului “he lost it”.

Per total îmi pare tare bine că am mers. Că de râs am râs şi asta poate confirma toată Saga :). Mai spun încă o dată: Micutzu ruleazăăăă, aşa că daca nu l-aţi văzut încă, să mergeţi cu proxima ocazie.

Post a Comment