Târgu Mureş
07 Dec, Wednesday
2° C
TOP

Sarbatori campenesti

Din ciclul iubesc politica şi urăsc politicienii să vorbim despre mizeriile de festivaluri si evenimente asemănătoare puse la cale de gunoaiele societăţii, cunoscuţi ca şi aleşii poporului.

Toamna asta se umple de campanii electorale  Evenimente culturale si festivaluri. E mizieria aia de Festival al Hameiului unde proprietarul afacerii cu hamei e si senator si clientul lui principal, Heineken, ii sponsorizeaza o mizerie de festival incultural.  Dacă mergeti la Sighişoara evitaţi să sprijiniţi orice eveniment cu tentă politică. Pe de altă parte gândiţi-vă de câte ori heineken s-a implicat în comunitate dacă nu era vorba de un senator? exact zero.

Ciprian Dobre organizeaza 100 de ani incultura în Mureş. Adică aruncă o căruţa de bani pe trupe reciclate din străinătate, nulităţi şi agitatori politici de la antena 3 şi b1 tv. Ca să rezum din invitaţii care sărbătoresc cultura mureşeană: Victor Ciutacu, Radu Paraschivescu, Cătălin Botezatu, Dan Puric, Robert Turcescu, Radu Moraru. Urla multiculturalismul in ei…  personal vă îndemn să nu participaţi la un eveniment care nu are nicio legătură cu Tîrgu Mureş-ul şi tîrgu mureşenii si care e, de fapt, un eveniment care pute a politică.

Primăria cred că are pauză până în octombrie că o fi Florea in vacanţă sau ceva.  Claudiu Maior pregăteşte primul festival al hoţilor, tâlharilor şi cuţitarilor :)) (joke here, dar nu m-aş mira)

UPDATE: Am uitat de vâltoarea mureşeană sau zilele culturii maghiare organizate de UDMR. altă mizerie politică ce a început de ieri la Sorpotika pe malul mureşului.  Să nu mă creadă cineva UDMR-ist sau ceva.

 

În rest numai de bine! eu doar am vrut sa va arat pe ce se duc banii dumneavoastra. Turiştii curg puhoaie, industria mureşeană duduie, nu există stradă neasfaltată şi şomajul e la cea mai mică rată din istorie. Aşa că hai să sărbătorim!

Comments (3)

  • Gabi

    si ce ne ramane? cum putem schimba situatia noastra? pur si simplu prin lipsa participarii?

    reply
  • Radu Paraschivescu

    Va multumesc pentru aprecieri, sunt magulit. R.P.

    reply

Post a Comment