Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
6° C
TOP

Review Stand-Up Teo, Vio și Costel

Ai fost trist, te-au amuzat, ai fost beat, te-au amuzat deasemenea, nu există stare pe lumea asta din care să nu te scoată și să te facă să râzi cu lacrimi. Li se mai zice Treimea Stand-Up-ului românesc și sunt probabil cei mai tari din țară în materie de stand-up.

Cei trei magnifici, Teo, Vio și Costel au făcut un spectacol de zile mari miercuri 26 octombrie, pe scena localului Jazz&Blues Club din Târgu Mureș. Show-ul a durat aproximativ 2 ore, timp în care nu cred că a existat vreo persoană căreia să nu-i fi curs o lacrimă de la atâta râs.

dsc_1911

Costel e cel care a deschis scena, iar glumele lui despre peripețiile din facultate, despre împerecherea Caprei Negre și alte întâmplări de la spectacole sau din familie au fost de-a dreptul geniale. După părerea mea el a avut cele mai bune momente de amuzament.

dsc_1931

Viorel, sau Vio a continuat dezmățul cu glume bune despre familie, Parenting, despre bărbați, femei și relații. Vio a avut o prestație destul de bună,  însă a avut câteva glume care nu au prins la public.

dsc_1934

Cel din urmă, Teo s-a remarcat prin glume interetnice și momente de umor mai mult negru. Din punctul meu de vedere prestația lui de miercuri seară a fost una satisfăcătoare,  însă per ansamblu  show-ul a fost unul reușit, iar publicul s-a aratat mulțumit.

dsc_1944

În timpul spectacolului, cei trei au interacționat cu publicul, fără să exagereze cu glume la adresa spectatorilor. De menționat faptul că spectacolul nu a fost adresat tinerilor sub 18 ani, deoarece s-a folosit un limbaj cu conținut explicit.

dsc_1943

 

 

 

 

Comments (2)

 • Shab

  Un review deosebit, ai un talent scriitoricesc cum rar ti-e dat sa vezi. Efectiv am simtit ca am fost acolo, in sala, razand cu lacrimi alaturi de tine. Sublim!

  reply
 • name

  de ce nu incercati sa beti mai putin? Cu siguranta ati fi la fel de comici 😀
  Aceeasi bere in mana lui Costel la fiecare podcast 🙂 Pe termen lung e imposibil ca berea sa aduca beneficii in viata ;))

  reply

Post a Comment