Târgu Mureş
07 Dec, Tuesday
5° C
TOP

Review – Ultimele zile de Sziget Festival 2016

Buunn….

Trebuie să o spun! Trebuie!! Muse, Muse, Muse, Muse….!!!!! 😀

They were the best!!

În seara zilei de 13 august pe Main Stage – Dan Panaitescu – a urcat trupa Muse. Fără doar și poate, și nu sunt singura care poate face această afirmare (zeci de mii de oameni pot afirma), au avut un concert fooooarteee fain!! Dacă cunoașteți acea stare de bucurie maximă, de eliberare, de mulțumire dusă la extrem, dorința și plăcerea de a cânta, dansa, aplauda și aclama, atunci vă puteți da seama cum a fost la concertul Muse!! Love those guys!! 😀

IMG_0670-sziget_festival

Înainte de acest concert, pas cu pas am colindat toată insula descoperindu-i frumoșii oamenii, zonele de sport și jocuri, workshops-urile de artă, creație, distracție, circ, street theatre, luminarium și muuulteee altele.

Norma Jean Martine a pregătit publicul pentru o nouă zi de concerte. O artistă de care sincer nu știam dar vă pot spune că a avut un concert fain. De trecut în listă!

IMG_0571-sziget_festival

Ca în fiecare seară, la ora 19:00, unei scurte tematici petreceri i se dădea startul! Color party a fost cea care a introdus pe marea scenă trupa Sigur Rós .

IMG_0661-sziget_festival

Soare, zâmbete și veselie, “chilleală” la ArtZone, cheer pom poms party, Børns și David Guetta!! În puține cuvinte așa se poate rezuma ziua de duminică. David Guetta a avut un show în adevăratul sens al cuvântului, energia mixurilor ajungând la numerosul public care i-a transmis la rândul lui acceași stare de bine, de “we want more, more good music”.

Soarele, cerul senin și vibranta veselie a tot ceea ce înseamnă Sziget Festival ne-a dat energie pentru o nouă zi plină de concerte. Confetti party și concertul mult așteptatei artiste Sia au făcut “deliciul” marelui public. Concertul artistei a fost… comme ci comme ca … Două mari artiste, Rihanna și Sia, două concerte mult așteptate au cam dezamăgit publicul… Ceva a lipsit și de la concertul Sia…Da, s-a cântat, s-a aplaudat dar…acea plăcere, acea stare…acel “uuuaaaa” a lipsit.

La scena A38 doi artiști, unul din UK și altul din Franța au făcut mare show!! Troyboi  a fost foarte apreciat de iubitorii genului, aceștia cunoscându-i, cântându-i piesele, aplaudându-l. Artistul și-a salutat publicul, a coborât printre el și le-a transmis “Peace, be safe, drink wather and love each other!”

IMG_1129-sziget_festival

Pe scena a urcat apoi trupa M83!! Cât i-am așteptat să îi ascult live…. Uuuaaa!!! Foarte faini!! Piese noi, piese bine știute, energici, comunicativi cu publicul și tare aplaudați de către mulțime! Un boost de energie pentru restul nopții! Așa au fost cei de la M83. Și, să nu omit, un concert memorabil! 😀

IMG_1143-sziget_festival

 

Cea de-a 24-a ediție a Sziget Festival s-a încheiat cu un număr record: aproape o jumătate de milion de oameni au fost prezenți, din peste 100 țări.

Sziget Festival 2016 a însemnat 496.000 oameni, 7 zile de festival, peste 50 de locuri de activitate cu program diversificat, pe lângă marile scene, o Insulă a Libertății simțită, trăită și văzută din inimă! <3

The Island of Freedom își așteaptă cu brațele deschise publicul la următoarea ediție, cea cu nr. 25, 9-16 august 2017!! Be there, live it!!

Credit foto: Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

Post a Comment