Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Rockstadt Extreme Fest 2019

Accept. Crystal Lake. Chiar DIMMU BORGIR. No, și Soilwork. Da. Mi se pare cea mai bună investiție negândită pe care cineva o poate face (am păcătuit și eu când am aflat că am ocazia să ii vad pe Dimmu live, dupa 10 ani de tăcere). Trupe de black metal, symphonic black metal, heavy metal de peste tot: Germania, Norvegia… Japonia? Da, băieții au primit confirmări de la trupe iconice din toată lumea.

    

Și unde să asculți așa muzică bună dacă nu în inima României, lângă cetatea Râșnov? Combinația perfectă. Muzică bună, oameni faini de peste tot din țară (și nu numai) și priveliști unde o să îți rămână sufletul.

Cazare

Însă problema este că și cazarea este greu de găsit, pentru ca nu puțini oameni apar în fiecare an pe pământurile REF. Cum se zice p’in Ardeal, “No nu-i bai”. Organizatorii s-au gândit la acest neajuns, și de aceea au pus, doară, bilete cu acces în camping inclus (sunt și pensiuni drăguțe în zonă, dar ele se ocupă cel mai repede). Încă o parte faină din festival este mersul cu cortul. Cine a fost, știe. Nu dau spoilere. Și nici nu am glumit când am spus că vine multă lume. În partea de sus a articolului o să vedeți niște poze făcute anii anteriori.

Aftermovie

Înainte să vă șoptesc prețul biletelor, trebuie sa vă mai ofer încă un motiv să le cumpărați. Băieții de la REF s-au ocupat foarte bine de marketing, așa că avem următorul clip, produs după o ediție trecută a festivalului. Da. E fain. Veniți și voi. Click AICI să vedeți și voi cum se mănâncă treaba asta.

Bilete & Camping

Acum, legat de abonamente. Ele se pot achiziționa la prețul de 360 de lei de AICI (iabilet.ro). Da. Merită. Promit. Prețul admisiei în zona de camping este de 50 de lei pe tot parcursul festivalului. Și da, ultima dată l-am aflat curat și fresh.

 

Post a Comment